Srijeda, 17 srpnja, 2024

Uz pravi model gaća nema šanse da vas išta žulja!

Izbor donjeg rublja definitivno je privatna stvar svakog muškarca, no kada je riječ o udobnosti i podršci koju daju važnom dijelu vašeg tijela onda definitivno nije svejedno birate li gaće vulgaris, široke ili uske bokserice...

Postoji nekoliko skupina muškaraca kada je riječ o kupovini donjeg rublja – oni kojima to kupuju ili biraju majka/djevojka/supruga, oni koji sami odabiru prvo što im padne pod ruke ili treći tip koji zna dobro koji model želi i koje su njegove prednosti.Ne želimo vas pitati koji ste tip jer vjerujemo da za svaki izbor imate dobar izgovor, no donje rublje definitivno ne bi trebala biti ‘kategorija’ – izvučem iz ladice prvo što mi dođe pod ruke! Pitanje izbora je vrlo jednostavno – potrebno je znati nekoliko pravila i vjerujemo da će sve biti čvrsto na svom mjestu i u što udobnijem položaju.

Obične bijele gaće
Tzv. gaće vulgaris vrlo su udobne i možete ih nositi ispod svega, a tijekom sportskih aktivnosti pružaju dobru potporu bez stezanja. No, prva asocijacija na njih su – stariji muškarci. S obzirom da nakon nekoliko pranja mogu i promijeniti boju predlažemo da se ipak odlučite za one u boji, po mogućnosti neke vedre nijanse ili s fora printom – vašoj će djevojci ili supruzi sigurno biti zanimljivije.
Ako se ne možete ‘rastati’ od omiljene bijele boje, neće biti drastična promjena odabrati sivu boju, a zahvalna je jer se ne prozire ispod svijetlih hlača. Prema istraživanjima, umjesto bijelih gaća mlađi muškarci radije odabiru crne ili tamnoplave.

Široke bokserice
U doba kada su reperi vladali svjetskom glazbenom scenom bile su vrlo popularne, no zadnjih godina ‘slava’ im je izbljedila iz vrlo praktičnog razloga – teško je u nogavice uskih modela hlača (koje modna industrija preferira) ugurati taj široki materijal. Vrlo neugodno, zar ne? Osim toga, ne pružaju nikakav osjećaj potpore, a definitivno nisu dobar izbor za bavljenjem sportskim aktivnostima. Upravo zbog osjećaja slobode koji pružaju postali su idealne za – spavanje.

Uske bokserice
Definitivno su najpopularniji model donjeg rublja pa ne čudi da dolaze u raznim modelima, materijalima, bojama i dezenima. Pamučne, elastične, svilene – kakve god da odaberete tražene su jer pružaju savršenu potporu i udobnost, a ugodne su ispod bilo kojeg odjevnog predmeta – jer se ne gužvaju i ne uvlače gdje ne bi smjele. Na koncu, ne smijemo zanemariti ni činjenicu da u njima svaki muškarac izgleda ‘moćnije’ nego u drugim modelima.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime