Nedjelja, 11 veljače, 2024

Zašto je važno obavljati pregled testisa?

Ovi mladi kreativci potiču muškarce da se brinu o svom zdravlju i poduzmu preventivne mjere, ističući kako je važno početi s preventivnim pregledima u mjesecu zvan Movember

Philips One Blade pokreće svoju kampanju povodom Movembera, a ključna poruka projekta, podržana od strane mladih influencera – Matije Lazarevića (LayZ), Pave Eleza i Filipa Dejanovića, naglašava važnost preventivnih pregleda testisa. Kroz poruku ‘Čuvaj svoje kraljevske dragulje’, ovi mladi kreativci potiču muškarce da se brinu o svom zdravlju i poduzmu preventivne mjere, ističući kako je važno početi s preventivnim pregledima u mjesecu Movemberu.20. godišnjica otvorenog pričanja o raku prostate

U mjesecu studenom, koji je posvećen muškom zdravlju, tri hrabra muškarca poslala su snažnu poruku svim muškarcima. Bez obzira na njihov stil – bilo da vole bradu ili brčiće, bez obzira na način na koji se briju, podrezuju ili trimaju. Ti ‘kraljevići’ su se suočili s fotoaparatom poznatog fotografa i kreatora sadržaja Janka Janića noseći bademantile, naglašavajući koliko je važno educirati muškarce o raku prostate i testisa. Osim toga, istaknuli su da je briga o mentalnom zdravlju ključna u borbi protiv ovih ozbiljnih bolesti.

Iako je ova umjetnička priča bila usmjerena na svakog od trojice perspektivnih kreativaca i vođa digitalnog svijeta, fokus bi trebao biti na Movemberu. Ova organizacija ove godine obilježava svoju 20. godišnjicu posvećenu otvorenom razgovoru o raku prostate kod muškaraca starijih od 60 godina i tumorima testisa kod mladih muškaraca do 30 godina. Bez obzira na prisustvo brkova, ti muškarci jasno poručuju da je sada važno samo jedno – sjetiti se brinuti o svojim kraljevskim draguljima.

Philipsova ultimativna oštrica 360: Ne samo savršen brijač, već i vaš saveznik u samopregledu

Osim što je jedan od najtraženijih brijačih aparata za učinkovito uklanjanje dlačica s brade, pazuha, prsa, i nogu, ovaj uređaj se pokazao kao izvrsno rješenje i za nježno uklanjanje dlačica s najosjetljivijih dijelova tijela, koje se preporučuje pregledati tijekom ovog mjeseca samopregleda. Već treću godinu zaredom, pod sloganom ‘Daj zabrij na zdravlje’, muškarci su uvjereni da su pronašli pouzdanog saveznika u borbi protiv nekontroliranih brkova i brade. Sada, uz ultimativnu oštricu od 360 stupnjeva koja prati konture svakog lica, Philips pruža dodatnu sigurnost. Ovaj brand, koji potiče razmišljanje izvan uobičajenih okvira, također potiče svoje korisnike, kao i one koji će to tek postati, da razmisle o svojim životnim navikama, budu odgovorniji, te shvate koliko malih promjena može pridonijeti boljoj i zdravijoj budućnosti.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime