Nedjelja, 28 veljače, 2021

Vrag odnija prišu: Spori seks garantira užitak i – više snažnijih orgazama

Seks može biti svakakav, ali nikako dosadan ili rutinski. Seks je zabavan, raznolik i uzbudljiv, a neobuzdana strast se često podrazumijeva seks 'na brzaka’'. Iako nema ništa loše u tome, probajte pronaći vremena i za nježan, sporiji i senzualan seks. U ovom slučaju sporo nema veze s - brzinom 😉

Za početak, odmah da nešto razjasnimo – sporo nema nikakve veze s brzinom! Sporo podrazumijeva osviještenost onoga što radite, što volite i što doživljavate putem svojih osjetila. Cilj je da budete prisutni u trenutku i duboko osjetite svaki korak koji vodi prema orgazmu.

Često se žurimo sa seksom. Želimo postići orgazam pod svaku cijenu tako da se katkad čini kao da se utrkujemo. U toj utrci prolazimo kroz sve faze, preskačemo svaku prepreku, no u potpunosti zaboravimo prepustiti se trenutku i uživati u svom tijelu.

Kad duže gradite seksualnu energiju – oslobađa se u vatrometu!

Stanite na kočnicu, usporite i dišite jer je to najbolja stvar koju možete učiniti za sebe i svoje zadovoljstvo. Kad duže gradite seksualnu energiju i držite je pod kontrolom, oslobađanje iste rezultirat će snažnim vatrometom zadovoljstva. 
Usporavanje je posebno važno za žene. Nakon što je godinama fokus većinom bio usmjeren na muško zadovoljstvo, posljednjih godina sve više se daje naglaska na zadovoljstvo žena. A to je pak stavilo poseban teret na žene. Uz ono što njihovi partneri očekuju, one moraju dokučiti što same žele od seksa i što im odgovara.

Izazovi pandemije: Kako očuvati mir i sklad u ljubavnom odnosu?

Mitovi o maratonu: koliko doista traje prosječan seksualni odnos?

Mozak je važan za odličan orgazam

Promišljanje cijelog procesa pomaže nam da se povežemo sa svojim osjetilima i tako raščistimo gužvu u glavi, a mozak je važan za odličan orgazam. Upuštanje u maštarije i osjećaje prema kojima onda napravimo ugođaj je ono što sačinjava slow seks usporenim. Ono nema veze s vašim trenutnim ljubavnim statusom ili seksualnom orijentacijom, već je riječ o kreiranju scenarija koji nas uzbuđuju. Ti scenariji se onda mogu izmjenjivati iz dana u dan, od partnera do partnera, iz konteksta u kontekst.

Također, ono podrazumijeva i da otpustite svake predrasude koje imate. Dopustite si da osjetite ono što želite i što trebate s punim samopouzdanjem. Kada trenutak napokon dođe, zapamtite –  što god osjećate, kako god želite nastaviti i koji god dio tijela želite uključiti, posve je u redu. Bit seksa je uživanje u trenutku, u svakom dodiru i u iskustvu.

Otkrivanje zona zadovoljstva na svom tijelu

Zbog anatomije vagine, kako bi žena doživjela orgazam potrebna je neka vrsta klitoralne stimulacije – ručna, oralna ili uz pomoć seks igračaka. Industrija seks igračaka jedna je od onih koja se zadnjih godina najviše razvija i širi pa ne čudi da je i ponudi prilično šarolika!

‘Nasmiješene’ dildo lutke koje nećete skrivati u ladici noćnog ormarića

Korištenje seks igračaka izvrsna je prilika da istražite svoje tijelo, otkrijete na što najbolje reagira i kako moete još više povećati svoje zadovoljstvo. Većina vibratora za žene, primjerice, stimulira samo vrh klitorisa. Zato je LELO osmislio SenSonic tehnologiju koja stimulira 75% više klitorisa, s posebnim daškom. Umjesto da samo masira, ona šalje sonične valove koji prodiru daleko ispod površine i daju poseban osjećaj. Silikon od kojeg je izgrađena siguran je za tijelo i stvoren da apsorbira sonične valove i šalje ih natrag u tijelo stvarajući nježan, ali dubok i intenzivno zadovoljavajući osjećaj. Primjerice, model SILA je 100% vodootporna tako da možete uživati ​​bez brige oko bilo kakvih priključaka za punjenje. Kao i SONA 2, SILA je pametno dizajnirana s USB punjenjem jer nitko ne voli seks igračke na baterije koje umiru kada je najpotrebnije. 😉

SEKS HOROSKOP 2021.: Saznajte predviđaju li vam zvijezde strastvenu godinu?

Odabrano

13 novih dating izraza nastalih zahvaljujući Covidu-19

S novom situacijom pojavili su se i novi dating trendovi i izrazi. COVID-19 općenito je proširio naš rječnik i uveo neke nove termine, većinom na engleskom jeziku. U nastavku donosimo neke od njih

5 najgorih stvari koje možete reći u krevetu

Razmisliti o onome što ćete reći u krevetu ne znači lagati. No, znači izbjegavati rečenice zbog kojih bi partneru moglo biti neugodno ili bi mogle izazvati sram, neovisno o tome jeste li ih uputili namjerno ili su vam 'izletjele' bez da ste o njima razmislili. Koje su to rečenice?

6 cool ideja za dejtanje tijekom pandemije – u vašem stanu

za sve one koji su već duže vremena u (stabilnoj) vezi, pa čak i za one u braku, zatvorenost u četiri zida i limitiranost kretanja mogu dovesti vezu i brak na veliki test. Ako vam je ponestalo 'inspiracije' kako začiniti vezu evo nekoliko savjeta koji vam u tome, nadamo se, mogu pomoći

Erotsko štivo u doba koronavirusa postalo je još pohotnije

istraživanja pokazuju da priče o seksualnim zabavama ili sklonostima sve više dobivaju na značenju zbog činjenice da je uslijed koronavirusa fizički kontakt gotovo postao tabu. A ljudi traže inspiraciju koja će im pomoći da vrijeme karantene brže prođe...

Povezano

Tehnologije koje ne mogu dosaditi: Seksi igračke i dodaci za isprobavanje 

Ako ste zaglibili u kolotečini u vezi ili braku i želite promjeniti stvari u spavaćoj sobi (ili van nje, naravno) razmislite o tehnologijama koje mogu dodatno uzburkati strasti? Igračke za odrasle mogu pružiti zadovoljstvo i vama i partneru te vaš sljedeći orgazam dovesti na - novu razinu!

Sretan vam i Svjetski dan kondoma: Vaš partner broj jedan ove veljače

Još uvijek mislite da je 14.2. rezerviran isključivo za plišane medvjediće, kičasti nakit, bombonijere i romantične večere? Paa, mi se ne slažemo i predlažemo nešto sasvim drugačije - obilježavanje Svjetskog dana kondoma!

Seksualno zdravlje: Ne smijete zanemarivati papa test u vrijeme pandemije!

Strah od virusa COVID-19 poljuljao je naše povjerenje prema liječničkim ordinacijama, a mnogi smatraju i da ne bismo trebali 'trošiti dragocjeno vrijeme' ionako preopterećenih zdravstvenih radnika, no neke preglede nikako ne smijemo propustiti. Papa test svakako je jedan od njih!

Love Index: Lista najboljih romantičnih iskustava za Valentinovo 2021.

Čini se kako će dostava hrane iz restorana, romantične šetnje parkovima, domaća hrana i filmski maratoni biti glavni načini kako će se ove godine Valentinovo slaviti u većini europskih domova

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime