Subota, 23 ožujka, 2024

Svatko ima svoj kotačić života – a što je ono što tebe uistinu pokreće?

S ciljem promocije kvalitetnog života i širenja poruke o tome kako moramo pronaći i probuditi #onostomepokrece, Mixer.hr i organizatori kostimirane humanitarne utrke Zagreb Advent Run pokrenuli su kampanju istoimenog naziva koja će se predstaviti na 14. Weekend Media Festivalu, koji počinje danas u Rovinju

U životu nas motiviraju i pokreću različite stvari. Neke od nas pokreće trčanje i aktivan život, dok druge pak više ispunjava pročitana knjiga ili večer provedena uz dobar film. Neki satima slušaju glazbu ili obožavaju zabavljati druge svirajući neki instrument, dok drugi vole istraživati i čitati o znanosti ili gledati dokumentarce.Naravno, tu su i umjetnici koji svojim umijećem slikanja, skladanja i fotografiranja stvaraju bezvremenska remek-djela. Oni skromniji bi mogli reći da im ne treba ništa više od šalice jutarnje kavice i toplog razgovora s najbližima kako bi se pokrenuli.

Svatko ima svoj kotač života. Kotač svoje sreće, veselja i zdravlja. Pitanje je samo – a što nas to pokreće?

Svako od nas predstavlja jedinstveni djelić kompleksnog mozaika. Samim time je ono što nas motivira jednako posebno i svojstveno nama, za što možemo reći – to je #onostomepokrece. Nekima od nas je te motivacije potrebno u malim, a nekima u većim dozama. Ponekad je dovoljna samo jedna uzbudljiva stvar, inspirativna osoba ili posebno mjesto da nas uzdrma i pokrene, da bude početak nečeg značajnog.

Ono što nas pokreće ne smijemo uzeti zdravo za gotovo. Ubrzana svakodnevica puna stresa koja nam uz epidemiološke okolnosti zadaje nove izazove, naša je nevidljiva kočnica. Lako zaboravimo na snove koje smo se bojali pratiti, iskustva koje nismo doživjeli ili znanja koje nismo lovili. Zbog straha ili manjka motivacije. Zaboravimo da postoji nešto posebno što nas čini onima koji jesmo. Predajom toj turbulentnoj svakodnevnici počinjemo zanemarivati sebe i što nam tijelo govori, postajemo tromi i nezadovoljni.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli ZagrebAdventRun (@zagreb.advent.run)

#Onoštomepokreće

S ciljem promocije kvalitetnog života i širenja poruke o tome kako moramo pronaći i probuditi #onostomepokrece, Mixer.hr i organizatori kostimirane humanitarne utrka Zagreb Advent Run pokrenuli su kampanju istoimenog naziva koja će se predstaviti na 14. Weekend Media Festivalu, koji počinje danas u Rovinju i traje do nedjelje.
Koristeći hashtag #onostomepokrece, korisnici putem svojim društvenih mreža mogu odgovoriti na pitanje što je to što ih pokreće bez obzira na životne okolnosti i izazove te kako ih to čini onime što jesu, a njihov dan uspješnim.

Stoga ćete u sljedećim tjednima na našim društvenim mrežama imati priliku poslati nam svoje fotografije onoga što vas pokreće.

#staytuned

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime