Nedjelja, 19 studenoga, 2023

Fitness influencerice koje će vas potaknut da se pokrenete

Uđite u svoj Instagram profil, zatim u naš članak i zapratite djevojke s ovog popisa. Osim što ćete izgledati bolje, osjećati ćete se mnogo bolje  u svom tijelu, imati ćete više energije i snage za izdržati sve što život stavi pred vas

Dolaskom jeseni i hladnijeg vremena došlo je i idealno vrijeme za nove početke. Pronalazak nove aktivnosti može biti izazovan, ali mi imamo prijedlog. Uđite u svoj Instagram profil, zatim u naš članak i zapratite djevojke s ovog popisa. Osim što ćete izgledati bolje, osjećati ćete se mnogo bolje u svom tijelu, imati ćete više energije i snage za izdržati sve što život stavi pred vas. U nastavku vam donosimo fitness influencerice čiji Instagram profili nas potiču na puno više kretanja i vježbanja. 

dea.gets.fit

Dea je Riječanka koja je svoju Instagram platformu odlučila iskoristit da promovira vježbanje i svoj fitness put kako joj stoji u opisu profila. Osim treninga, često se mogu naći razni zdravi recepti, ali Dea priča i o pozitivnom stavu prema sebi. Bavi se planinarenjem i plesom na svili. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by dea.gets.fit (@dea.gets.fit)

girlyfitnesshr

Iza ovog Instagram profila stoje blizanke Ana Tomac i Marija Ivić. Profil su pokrenule nakon što su se zaposlile u jednom fitness centru i trebale su promovirati nove programe. Sada ih prati čak 60 tisuća ljudi. Na njihovom profilu možemo naići na treninge i brojne savjete i zdrave recepte. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by girlyfitnesshr (@girlyfitnesshr)

fitwithoutguilt

Fit without guilt je Instagram profil i blog kojeg je osnovala Lara Iličin, savjetnica za prehranu. Zbog poremećaja u prehrani, zbog kojeg je bila i hospitalizirana sa 11 godina, i ostalih problema Lara je stvorila mjesto gdje se osjeća prihvaćeno. Fitwithoutguilt je upravo to. Na svom profilu promivira važnost zdrave prehrane, rada na sebi mentalno, ali i treninge. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by 🌱Fitness, Mindset, Health, Recipes (@fitwithoutguilt)

Lejla Raguž

Lejla Raguž je fitness trenerica koja se bavila politologijom te je odlučila upisati Precision Nutrition edukaciju. Ljude potiče ne samo da dostignu cilj koji žele nego da to i zadrže. Druga ljubav osim fitnessa joj je i kuhanje pa često kombinira te dvije stvari. 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime