Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Gdje odraditi dobar trening u Zagrebu? Ovo su naša omiljena mjesta!

Bilo kako bilo, mi smo pronašli nekoliko mjesta u Zagrebu koja će vam uzavreti krv u žilama, natjerati vas da se pokrenete i napuniti vas veeeelikom količinom dobre energije

Svi se želimo osjećati ugodno u svojoj koži, a u tome nam može pomoći redoviti odlazak na neku vrstu treninga i pokretanja tijela. Ne samo zbog fizičkog izgleda, već i zbog sjedilačkog načina života i mentalnog zdravlja, fizička aktivnost je veoma važan aspekt našeg života koji nikako ne smijemo zapostaviti. Znamo kako teško može biti pronaći pravu vrstu treninga za sebe, ali čovjek se mijenja i sasvim je normalno da vam je jedne godine joga super, a druge biste ipak nešto malo intenzivnije. Bilo kako bilo, mi smo pronašli nekoliko mjesta u Zagrebu koja će vam uzavreti krv u žilama, natjerati vas da se pokrenete i napuniti vas veeeelikom količinom dobre energije. Recite zbogom bolovima u tijelu od sjedenja i pozdravite sve ljetne čari kratkih haljina.

SMT

Suzana i njezini SMT treninzi su jedni od najpopularnijih treninga u gradu i za site se uvijek traži mjesto više. Na njima ćete se iznojiti i umoriti, ali njezina energija će vas toliko napuniti da ćete svaki put s osmijehom izlaziti iz dvorane i željno iščekivati novi trening. SMT se održava u BFF-u ( Boutique Fitness Factory) na adresi Tuškanova 37.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by SMT (@suzanamojtrener)

Hot Habitat 

Ako želite pilates i jogu s malim twistom, Hot Habitat će vas zagrijati u samo nekoliko minuta. Hot habitat ima treninge za cijelo tijelo, visokog intenziteta koji se izvode u grijanoj prostoriji, obično na oko 35 stupnjeva Celzijevih. Toplina pomaže ubrzati otkucaje srca, poboljšati cirkulaciju i fleksibilnost. Odlično je što sat možete rezervirat online.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HotHabitat (@hothabitat)

POWERHOUSE 

Ako želite mjesto koje kombinira brojne oblike treninga, ovo je mjesto za vas. PowerHouse u ponudi ima treninge pilatesa, DNS, Functional gym, Diagnostic (InBody), Physiotherapy, Kinesitherapy i masaže. Ono što je velika prednost je rad u malim grupama.

Traumatic Arts 

Ako se odvažite na malo vratolomija i drugačiju vrstu treninga, ovo je mjesto za vas. U ponudi imaju ples na svili za djecu i odrase. Ples na svili je kombinacija plesa i gimnastičkih elemenata i jedna je od varijacija cirkuske vještine plesa na trapez. Ovo je za sve one malo odvažnije.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Traumatic Arts (@traumatic_arts)

Dora Body Studio

Dora je sada već poznato mjesto za trening koje prakticira rad u manjim grupama kako bi svatko izvodi vježbu pravilno i iz svakog treninga izvukao svoj maksimum. U studiiju se posebna pažnja pridodaje kralježnici s kojom sve veći broj ljudi ima probleme,a uz izvod ei vježbe s naglaskom na stabilizaciju trupa i funkcijonalnost tijela.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Dora Kraljevic (@dorabodystudio)

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime