Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024

Miley Cyrus je naša fitness inspiracija: Donosimo trening za postizanje njezine figure

Ako postoji jedna stvar na koju možete računati kod Miley Cyrus, to je njena sposobnost da slomljeno srce pretvori u hit. Proslavivši se u seriji Hannah Montana, Cyrus je odrasla u središtu pozornosti. Vidjeli smo je u raznim faza života, od pronalaska same sebe, izdržavanja kritika javnosti, kao i najveće ljubavne uspjehe, ali i propasti. […]

Ako postoji jedna stvar na koju možete računati kod Miley Cyrus, to je njena sposobnost da slomljeno srce pretvori u hit. Proslavivši se u seriji Hannah Montana, Cyrus je odrasla u središtu pozornosti. Vidjeli smo je u raznim faza života, od pronalaska same sebe, izdržavanja kritika javnosti, kao i najveće ljubavne uspjehe, ali i propasti. Ipak, kroz sve to, Cyrus je nastavila biti autentična; nema javne fasade, nema filtra koji obećava savršenstvo. Umjesto toga, njezin je otvoreni poziv obožavateljima da svjedoče njezinu životu i svim njegovim složenostima i borbama, uz razumijevanje da nikad nije prekasno započeti ispočetka ili isprobati nešto novo. I upravo to slavi njezin najnoviji singl “Flowers”.Nakon najavljivanja nove glazbe krajem prošle godine, fanovi su s velikim iščekivanjem čekali da singl izađe i u pravom Cyrus stilu, glazba je popraćena videom koji je “slomio” internet. Noseći zlatnu haljinu dok pleše ulicama prije nego što se presvuče u donje rublje dok se znoji, Cyrus nam predstavlja pjesmu koja dokazuje da je slomljeno srce apsolutni šamar. “Flowers” je himna ljubavi prema sebi i priznanju da voljeti znači prvo voljeti sebe, “Mogu si kupiti cvijeće”, pjeva Cyrus. “Mogu sama plesati, mogu se držati za ruku. Da, mogu se voljeti bolje od tebe.”

Miley ima tijelo iz snova

Mnogi su zaključili kako stihovi upućuju na njezinu vezu s Liamom Hemsworthom, od kojeg se razvela 2019. Spominje se izgradnja kuće samo da bi se gledala kako gori, nešto što je bivši par proživio kada je njihova kuća u Malibuu izgorjela 2018. Cyrus je netko tko često unosi svoj osobni život u svoju glazbu i “Flowers” ne može biti bolji podsjetnik na to. Stoga ne iznenađuje da video za pjesmu pokazuje snažnu Cyrus koja se znoji. Dokazano je da tjelovježba oslobađa napetost, stres, ljutnju i frustraciju koji se nakupljaju kada emocionalno patite, a oslobađanje endorfina pomaže u stvaranju osjećaja sreće, a istovremeno ublažava bol.

Kada je riječ o preboljevanju prekida i samoljublju, vježbanje je alat koji se nikada ne smije zanemariti. Kad smo emocionalno pod stresom, naš mozak to može percipirati isto kao da nam fizički prijeti tigar. To znači da prirodna reakcija mozga na prijetnje može preuzeti kontrolu, a kada se to dogodi, naša sposobnost da jasno razmišljamo, donosimo korisne odluke ili budemo ono što jesmo je narušena. Tjelovježba je najbolji način da se prevlada uočena prijetnja, jer preplavljuje tijelo dopaminom.

Kako izgledati poput Miley?

Srećom, slavni trener i osnivač ACERO-a, Jono Castano, osmislio je trening inspiriran pjesmom “Flowers” pomoću koje ćete trenirati poput Miley Cyrus. Bez obzira na to prebolijevate li prekid veze ili jednostavno želite poboljšati svoju kondiciju i postići nove ciljeve u području snage i izdržljivosti, Castanov trening će vam pomoći da postignete sve što želite. U nastavku vam donosimo ključne vježbe koje će vam ubrzati otkucaje srca i pokrenuti endorfin. Najbolji dio? Sada imate ultimativnu pjesmu za vježbanje koja prati pokrete.

Battle Ropes
12 reps

Cable-loaded Knee Drives
12 reps each side

TRX single leg burpee
12 reps each side

Bear Crawls
12 reps

Barbell Hip Thrusts
12 reps

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime