Petak, 12 srpnja, 2024

Super vijesti: Prijave za blagdansku utrku Zagreb Advent Run do 5. prosinca

Utrka će se održati u nedjelju, 12. prosinca, s početkom u 12 sati sa startom i ciljem ispred hotela The Westin Zagreb, a dio sredstava od uplaćenih kotizacija donirat će se Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka 'Nismo same'

Prijave za najveseliju adventsku utrku Zagreb Advent Run produljene su do nedjelje, 5. prosinca. Sudjelovanjem u utrci podržavate rad udruge “Nismo same” jer će se dio kotizacija donirati njihovom projektu “Nisi sama – ideš s nama”, kojim se omogućava besplatan taksi prijevoz ženama oboljelim od raka na kemoterapije.Pozitivne reakcije dolaze sa svih strana

“Sa svih strana nam dolaze pozitivne reakcije i poruke podrške za ovu lijepu blagdansku priču. Zagreb Advent Run je zaista poseban doživljaj jer u krugu svojih obitelji i prijatelja u predbožićno vrijeme zajedno činimo dobra djela uz veliku dozu smijeha i zabave. Još kad bi u to vrijeme pao snijeg, atmosfera bi bila idealna”, ističe Renata Sopek, ambasadorica utrke.

Jedinstvena prilika – trčite u šarenim kostimima

Centar Zagreba, osim božićnih lampica i dekoracija, ukrasit će brojni sudionici u šarenim kostimima koji će ove godine trčati i hodati u znak podrške svim ženama oboljelima od raka. Utrka, čiji je medijski pokrovitelj Mixer.hr, održat će se u nedjelju, 12. prosinca, s početkom u 12 sati sa startom i ciljem ispred hotela The Westin Zagreb, a dio sredstava od uplaćenih kotizacija donirat će se Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka “Nismo Same”.

Zagreb Advent Run: Prijavi se na najveseliju kostimiranu blagdansku utrku

Sredstva će biti iskorištena za osiguravanje besplatnog prijevoza ženama oboljelima od raka

Udruga će donacijska sredstva iskoristiti za svoj projekt „Nisi sama – ideš s nama!“ u sklopu kojeg osiguravaju besplatan prijevoz ženama oboljelih od raka na kemoterapije. Projekt se financira isključivo iz donacija, a do sada su kroz njega osigurali prijevoz za sveukupno 447 žena, što je više od 16.000 besplatnih taksi vožnji. Iz tog razloga važno je podržati ovaj projekt kako bi nastavili sa svojim plemenitim djelovanjem i u što većoj mjeri pomogli ženama koje vode bitku protiv različitih oblika raka.

Ivana Kalogjera: Život nakon dijagnoze maligne bolesti može biti ispunjen i kvalitetan

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime