Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Znamo kako Lejla Filipović održava svoju vitku liniju!

Nakon samo dva mjeseca redovnog treninga mogu reći kako se po prvi put približavam idealnim proporcijama. Veselim se svakom odlasku na trening, a efikasnost i rezultati mi daju motivaciju da nastavim – objašnjava Lejla Filipović

„Počinjem s treningom od sutra, od ponedjeljka, od prvog u mjesecu“… Koliko smo samo puta iz „ladice opravdanja“ izvukli baš ove rečenice. I zaista, distrakcija i obveza je mnogo, ali složit ćemo se kako su za tjelovježbu potrebni disciplina i snaga volje. Upornost i pridržavanje zdravih navika svakako će se isplatiti jer blagodati vježbanja zaista su mnogobrojne. Iako nas ponajviše motivira način na koji se trening manifestira na naš fizički izgled, benefiti vježbanja svakako su i pozitivan utjecaj na naše kognitivne sposobnosti, lučenje hormona sreće, sveopća kondicija i navala dobre energije.U prilog navedenom idu i znanstvena istraživanja po kojima redovna tjelovježba može preventivno utjecati na pojavu raznih bolesti. Ključno je pronaći trening koji odgovara upravo vama i vašim potrebama. Jedan takav trening pronašla je i bivša Miss Hrvatske i jedna od najljepših Hrvatica-  Lejla Filipović, za kojeg kaže da je tajna njene vitke figure. Lejla tajnu neće sebično čuvati, dapače, s velikim uzbuđenjem otkriva kako je riječ o treningu uz pomoć elektromišićne stimulacije (EMS), na koji nekoliko puta tjedno odlazi u Easy Fit studio.

Otkriće godine

„Dosta je gatekeepinga. EMS trening mi je otkriće godine. Nakon samo dva mjeseca redovnog treninga mogu reći kako se po prvi put približavam idealnim proporcijama. Veselim se svakom odlasku na trening, a efikasnost i rezultati mi daju motivaciju da nastavim.“ – objašnjava Lejla Filipović.

Pod budnim okom fitness i certificiranog EMS trenera, Davora Iliča i uz redovan trening, Lejla je u kratko vrijeme postigla izvrsne rezultate.

„Cilj treninga bio je da Lejlini mišići dobiju tonus i jako smo zadovoljni dosadašnjim rezultatima. Lejla je zaista posvećena, redovno dolazi na trening i u dva mjeseca ostvarili smo cilj – učvrstila je mišiće i povećali smo mišićnu masu. Iako je Lejla oduvijek imala odličnu liniju, rezultati će se teže vidjeti kod nje, nego li kod osobe koja ima višak kilograma. Međutim, uz pomoć EMS treninga postižemo super rezultate te Lejla i dalje nastavlja s treningom“ – pohvalio je Lejlinu posvećenost Davor Ilič.

Brzo postizanje ciljeva

Brzo postizanje ciljeva poput: oblikovanja tijela, izgradnje mišića, zdravog mršavljenja, ojačavanja leđa i imunološkog sustava nikada nije bilo lakše. Uz EMS trening s lakoćom se izgrađuju i aktiviraju mišići za koje je potrebno puno više fizičkog napora.

Easy Fit trening uz pomoć EMS uređaja, koji je 25 puta učinkovitiji od 1.5 sata klasičnog fitness treninga ne zahtjeva puno vremena i u 20 minuta obrađuje cijelo tijelo pokretanjem svih grupa mišića. Organizacijski je dobro posložen i idealan je tip treninga za sve one koji imaju pretrpan raspored dnevnim obvezama te nisu u mogućnosti izdvojiti određenu količinu vremena za vježbanje.

Ono što je posebno kod ove vrste treninga je revolucionarna EMS tehnologija koja pomoću jedinstvene metode smanjuje celulit, brže sagorijeva masti i više kalorija, učvršćuje kožu te smanjuje bol u leđima, vratu i zglobovima. Više informacija i mogućnost rezervacije probnog treninga u Easy Fit studiju, smještenom u Ulici grada Mainza 13 u Zagrebu potražite na https://easyfit.hr/

Foto: Bojan Zibar

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime