Subota, 23 ožujka, 2024

Omiljena fitness destinacija u Zagrebu otvorila vrata na još jednoj lokaciji

Na adresi Rožatska 4a možete pronaći dobro opremljen, uredan prostor, educirane i entuzijastične trenere te obilje pozitivne energije

Vježbaona T&T, studio čiji simbolični naziv je postao prepoznatljiv u centru Zagreba tijekom nekoliko godina svog postojanja, postao je omiljena destinacija za održavanje forme. No, donosimo dobre vijesti za sve ljubitelje njihovih dinamičnih treninga – otvorena je nova Vježbaona i u istočnom dijelu grada! Na adresi Rožatska 4a možete pronaći sve ono što je prvotnu lokaciju na Trgu žrtava fašizma učinilo kultnim: dobro opremljen, uredan prostor, educirane i entuzijastične trenere te obilje pozitivne energije.Mjestu gdje se formira ne samo tijelo, već i duh

Na prvom mjestu nam je zajednica. Trudimo se u svakoj grupi poticati dobar osjećaj, ne samo kroz vježbe, već i kroz nesebično dijeljenje znanja, druženje i održavanje pozitivne, timske atmosfere’, govori Tina Gaćina Perković. Naime, Tina i njezin suprug Tomislav u ovaj su poduzetnički pothvat ušli nakon cjeloživotnog bavljenja sportom. Oboje vlasnika svoje su zvanje stekli na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Tomislav je fakultetsku karijeru nastavio kao trener i izbornik hrvatske ženske košarkaške reprezentacije, a Tina kao atletska trenerica i tajnica Hrvatskog atletskog saveza.

U jednom trenutku odlučuju svoje znanje pretvoriti u vlastiti projekt, a Vježbaonu su vidjeli kao jedini logičan nastavak karijere. ‘Htjeli smo ponuditi mjesto gdje cemo vježbačima moći prenijeti svoja iskustva i znanje. Zatim, kvalitetnim i pametnim treningom utjecati na poboljšanje njihovog mentalnog i fizičkog zdravlja. Da nam je njihovo zdravlje najvažnije, dokazujemo i suradnjom s dva vrhunska fizioterapeuta. To su Jurica Nikolić i Martin Križaj-Banić, s kojima smo svakodnevno u komunikaciji’, nastavlja Tomislav.

Jednostavan pristup fitnessu uz podršku i individualni trening

Upravo vođeni tom idejom, svoje su Vježbaone lišili programa atraktivnih naziva te svojim
polaznicima nude trening bazične fizičke pripreme s naglaskom na opću jakost i izdržljivost.
Ono što možete birati jest svoj termin dolaska, koji po dogovoru možete nadoknaditi ukoliko niste u mogućnosti doći. Svi treninzi odvijaju se u manjim grupama tako da se treninzi s punim pravom definiraju kao poluindividualni. Što to zapravo znači? ‘Jednostavno je. Vježbate u manjoj grupi, ali s posvećenim trenerom koji je fleksibilan modificirati trening ovisno o vašem trenutnom zdravstvenom stanju’, pojašnjavaju Tina i Tomislav, naglašavajući dvostruku prednost ovakvog načina vježbanja. Naime, istovremeno uživate u podršci i druženju s grupom ljudi koji dijele vaš cilj, a imate potpunu posvećenost iskusnog trenera koji vas prati u svakom koraku.

 

Fotografije: Press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime