Subota, 12 listopada, 2024

Svjetsko prvenstvo u malom nogometu za žene u čarobnoj uvali Čikat

Ovaj sportski spektakl otvara vrata malom nogometu i iskustvu spoja sporta, prirodnih ljepota i gostoljubivosti Malog Lošinja i uvale Čikat

Na predivnom otoku Lošinju, poznatom po očuvanoj prirodi i bistrim morskim vodama, u uvali Čikat održavaju se dva uzbudljiva sportska natjecanja: Svjetsko prvenstvo u malom nogometu za žene te Svjetsko prvenstvo U23 u malom nogometu.



Ova prestižna natjecanja privukla su timove iz 12 država iz cijelog svijeta, donoseći uzbuđenje malog nogometa na čarobnu pozornicu Malog Lošinja. Na turniru će sudjelovati u kategoriji U23: Austrija, Azerbajdžan, Češka, Engleska, Kolumbija, Srbija, Slovačka, Indija, Kostarika, Meksiko, Rumunjska i SAD.

Svoje mjesto pod reflektorima našli su mladi talenti i vrhunske sportašice, koji se bore za naslov prvaka, pružajući gledateljima nevjerojatne trenutke na terenu. Ovaj sportski spektakl otvara vrata malom nogometu i iskustvu spoja sporta, prirodnih ljepota i gostoljubivosti Malog Lošinja, što ga čini savršenom destinacijom za one koji traže uzbudljive sportske događaje i odmor u bajkovitom okruženju.

Mjesto za uživanje u nogometu i u čarima otoka 

Svjetsko prvenstvo za žene donosi natjecanje 8 timova, dok će se na U23 Svjetskom prvenstvu sučeliti 12 momčadi, pružajući priliku da uživate u vrhunskom nogometu, dok
istovremeno upoznajete buduće zvijezde ovog sporta.

Filip Juda, President of WMF

Osim vrhunskog nogometa, posjetitelji imaju priliku uživati u čarima otoka, od opuštanja
na netaknutim plažama do istraživanja bogate kulturne baštine. Mali Lošinj, kao domaćin
ovog događanja, nudi savršenu kombinaciju sporta i lifestylea, privlačeći ljubitelje nogometa, avanture i prirode. Dok navijate za svoje favorite, iskoristite priliku za istraživanje otoka – bilo da je riječ o šetnji uz more, posjeti lokalnim restoranima ili jednostavnom uživanju u mirisima mediteranskog bilja.

 

Fotografije: Press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime