Subota, 23 ožujka, 2024

Pogled kroz ekran: Skromna braća Sinković i brzomisleća Daniela Trbović

Prije tjedan dana ugostila ih je Daniela Trbović u svom prisavskom dnevnom boravku. Sinkovići su poznati po mijenjanju disciplina, a u ovoj studijskoj nisu dopustili domaćici da ih prevesla

Rijetko se u našoj javnosti može naći pojedince koji su istodobno uspješni u onome što rade, jednostavni i nenametljivi u nastupu i zahvalni svima što ih prate, bodre i vesele se njihovim uspjesima. Braća Sinković apsolutno spadaju u tu skupinu ljudi. Svaki njihov javni nastup je životan – skroman i simpatičan.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli 🎙5.com s Danielom🎙 (@5.comsdanielom)Prije tjedan dana ugostila ih je Daniela Trbović u svom prisavskom dnevnom boravku. Sinkovići su poznati po mijenjanju disciplina, a u ovoj studijskoj nisu dopustili domaćici da ih prevesla. Na pitanje smeta li im što su uvijek u paketu i što ih rijetki doživljavaju odvojeno, rekli su: ”Ne, ovo braća Sinković je baš zvučno i posebno”.

Trening i na dan vjenčanja

Kod vrhunskih sportaša uvijek ima pokoja anegdota vezana uz trenere. Braću trenira Nikola Bralić, strogi stručnjak kojem su treninzi uvijek na prvom mjestu. Pa i na dan vjenčanja. Kad se ženio Martin, trening je odrađen s buketom na čamcu, a Valent je odlučio ne trenirati na svadbeni dan. Trener je to prokomentirao riječima: “Sve je dobro – samo da nema tog vjenčanja.”  U tom trenutku emisije – brzomisleća Daniela Trbović, na kakvu smo navikli, kaže: “Aha, dakle, zalagao se za divlji brak.”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Sinkovic Brothers (@sinkovicbrothers)

 

Dosad, pak, najjača Danijelina replika bila je upućena Alki Vujici kad ju je pitala: „Zoveš li se tako jer si rođena u sridu?“

Negledljive domaće serije

Ne znamo kad i kako se rađaju ideje za serije domaće produkcije, ali po viđenom zaključujemo da nemamo pogodaka u sridu. Za glavni adut nedjeljom navečer na početku jesenske sheme javni nam je servis ponudio – „Minus i plus“. Beskrvni sitcom koji gledljivijim ne može učiniti ni glumica svjetske kvalitete Ksenija Pajić. Znamo da još uvijek Prisavlje funkcionira s uzničkim dodatkom v.d , ali zašto se Matanićeva čeda „Područje bez signala“ i „Šutnja“, čuvaju za nekad – nije jasno.

Zato u susjednoj Srbiji odmah udaraju s adutima jer realno teško da im koja serija nije odlična. Najnovija u nizu je „Kljun“. Kriminalistička serija s glavnom junakinjom Sonjom Kljun već s prvim epizodama pokazuje perspektivu. Produkcijski, sadržajno i glumački susjedi su nas pretekli odavno. Konkurentni smo tek s „Novinama“ i „Uspjehom“ u produkciji Drugog plana. Nebojša Taraba i Miodrag Sila – dvojac je koji zna što treba gurnuti u prvi plan.

Naslovna fotografija @5.comsdanielom

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime