Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Procurili su novi detalji sa snimanja druge sezone serije ‘Emily u Parizu’

'Emily u Parizu' serija je o kojoj se ne prestaje pričati ni devet mjeseci od početka njezina prikazivanja. Snimanje druge sezone je u tijeku, a mi smo saznali neke nove informacije

Netflixova serija ‘Emily u Parizu’ mješavina je seksi i zabavnog – uz dozu mode i Pariza, a toliko je oduševila svijet da se o njoj ne prestaje pričati i/ili pisati.



Od tvorca ‘Sex i grad’ i ‘Mlađa’, Darrena Stara, humoristična serija prati Emily, koju glumi Lily Collins, a koja se seli iz Chicaga u Pariz zbog posla u marketinškoj agenciji. Dok se  probija na poslu i istražuje Pariz, usput sklapa prijateljstva i ostvaruje romantične veze.

Pazite – spojleri!

Na kraju prve sezone, Emily i Gabriel napokon provodu noć zajedno nakon što on prekine sa svojom djevojkom Camille (Camille Razat). Ali, njegov je plan otputovati u Normandiju kako bi otvorio vlastiti restoran. U posljednjim scenama, pak, njegovi se planovi mijenjaju i Gabrielu je otvorena mogućnost nastavka rada u bistrou u Parizu, što je sjajna vijest za Emily… – sve dok Camille to ne sazna i ne poželi ponovno oživiti plamen strasti.

‘Emily’ je dobila dvije nominacije za Zlatni globus 2021. godine – iznenađenje koje je izazvalo buru u medijima jer je nominiranom serijalu nedostajalo raznolikosti, ali ipak su ga osvojili te najavili novu sezonu.

Evo što sve znamo o Emilynoj budućnosti

Snimanje druge sezone započelo je, objavila je glumačka ekipa ‘Emily u Parizu’ u video zapisu. Collins i njezine kolege pojavljuju se u selfie isječcima najavljujući povratak na set. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

Nova lica druge sezone

U 2. sezoni ćemo gledati neka nova lica koja će se pridružiti Collins (Emily), Ashley Park (Mindy), Filipinu Leroy-Beaulieu (Sylvie), Lucasu Bravu (Gabriel), Samuelu Arnoldu (Julian), Camille Razat (Camille) i Brunu Goueryju ( Luc).

Lucien Laviscount glumit će Alfieja, 30-godišnjeg sarkastičnog šarmera rođenog u Londonu, koji se odbija prilagoditi francuskoj kulturi i umjesto toga više voli vrijeme provoditi u pubu. Hoće li on osvojiti Emilyno srce?

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Lucien Leon Laviscount (@its_lucien)

Jeremy O. Harris, glumit će Gregoryja Elliotta Dupreea, modnog dizajnera i štićenika Pierrea Cadaulta.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Jeremy O. Harris (@jeremyoharris)

Francuski glumac Arnaud Binard glumit će Laurenta G, vlasnika noćnog kluba kojeg Emily upoznaje dok promovira jedan od svojih brendova, “ali ubrzo saznaje da je njegova veza sa Savoirom složenija od marketinške”.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Arnaud Binard (@arnaudbinard)

Darren Star je već otkrio neke detalje o drugoj sezoni

“U 2. sezoni Emily će biti dio svijeta u kojem živi, prava stanovnica Pariza”, rekao je za OprahMag.com te dodao: “Ona sada u Parizu stvara život. Bilo je, primjerice, toliko situacija da smo svaki put reagirali i zapisivali ih – računajući kako ćemo to ugraditi u drugu sezonu“. 
U drugoj sezoni Collins se nada kako će Emily posjetiti razna mjesta diljem Europe.
“U jednom sam se trenutku našalila s Darrenom i rekla: ‘Ne bi li možda mogli uskočiti u Eurostar i otići na ekskurziju Britanijom?’ Mislim da bi Emily trebala posjećivati različita mjesta. Mogla bi se jednostavno voziti vlakom i putovati cijelom Europom, a mogla bi joj se pridružiti i Mindy”, otkrila je popularna glumica, koja očito nastoji spojiti ugodno s korisnim.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime