Subota, 23 ožujka, 2024

Tretmani koje mnogi traže: botox otklanja migrenu i pretjerano znojenje!

Iako mnogi botox povezuju samo s estetskim korekcijama poput uklanjanja bora oko očiju, zatezanja kože lice, podizanja obrva i pomlađivanja vrata; dr. Milojević ističe kako se botox uspješno koristi i pri medicinskim problemima poput otklanjanja glavobolja, migrena, ali i prekomjernog znojenja ispod pazuha i na dlanovima

Treći tretman koji je u svom ovogodišnjem Adventskom kalendaru otkrio jedan od najpoznatijih estetskih liječnika dr. Nikola Milojević, poznat pod imenom The Botox King, jest tretman rješavanja migrene i prekomjernog znojenja botoxom. Iako mnogi botox povezuju isključivo s estetskim korekcijama poput uklanjanja bora oko očiju, zatezanja kože lice, podizanja obrva i pomlađivanja vrata; dr. Milojević u svojem videu ističe kako vrlo uspješno botox otklanja migrenu i pretjerano znojenje.

 

“Medicinska istraživanja dokazala su da je botox iznimno učinkovit u tretiranju glavobolja tenzijskog tipa, a u repetitivnim kurama djelotvoran je čak i za otklanjanje migrene. Osim navedenih istraživanja i vlastito nam iskustvo potvrđuje ovu terapiju (većina naših pacijenata primijetila je nestanak glavobolje za vrijeme trajanja botoxa). Većini naših pacijenata to je svojevrsni bonus dok dolaze na tretman za uklanjanje bora. Pacijentima koji pak dolaze isključivo zbog glavobolje bonus je što im uz glavobolju nestaju i bore! Ova terapija preporađa!”, ističe dr. Nikola Milojević, dodajući kako najnovija medicinska istraživanja otkrivaju da je tretman botoxom na istom području kao za migrene jako dobar lijek i protiv kliničke depresije!

Pojačano znojenje (hiperhidroza)

Osim glavobolja i migrena, dr. Milojević u svojoj Poliklinici Milojević botoxom rješava i problem pojačanog znojenja.

“To je zahvat koji doslovce transformira život mnogih pacijenata. Riječ je o najučinkovitijoj i najsigurnijoj terapiji za tretiranje pojačanog znojenja. Mnogi naši pacijenti priznaju kako im pojačano znojenje predstavlja golemi društveni problem, ograničava im društvenu interakciju i dovodi ih u mnoge neugodne situacije. Primorani su odijevati se slojevito te čak i po velikim vrućinama nositi tamne boje ne bi li sakrili tragove znojenja. Drugo najčešće tretirano područje su dlanovi, a riječ je o još jednom zahvatu koji rješava veliki problem – znojne ruke. Pacijenti su oduševljeni uspješnošću tretmana, a rezultati im doslovno mijenjaju način života. Znojenje se reducira 80-100%, a rezultati traju 6 mjeseci“, naglašava dr. Nikola Milojević.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime