Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024

Ne znate kako ukloniti višak masnog tkiva? Odgovor je jednostavan – zamrznite ga!

Imate viška masti na podbratku, bedrima ili trbuhu i ne znate kako je se riješiti. Zima je idealno vrijeme da mast naprosto - zamrznete i ona će nakon nekoliko tjedana sama izaći iz tijela

Novi tretman koji je u svom Adventskom kalendaru otkrio dr. Nikola Milojević jest tretman zamrzavanje masti – uklanjanje podbradaka, trbuha i bedara. Potreban je samo jedan tretman, a rezultat je zapanjujuć.“Mnogi ljudi imaju specifična, tvrdoglava područja tijela čiji oblik jednostavno ne mogu poboljšati prehranom i vježbom, bez obzira na to koliko se trudili. Zdrav način života sam po sebi ne može vam jamčiti oblik tijela koji želite. Na određenim problematičnim područjima kao što su trbuh, bedra i bokovi taj cilj može biti osobito teško doseći jer smanjenje masnog tkiva nije uvijek moguće postići ciljano. Ženama koje su prošle trudnoću zadatak gubljenja viška masnoća može biti još teži. Današnje opcije smanjivanja masnog tkiva uključuju liposukciju, zatezanje trbuha, podizanje bedara, ruku i cijelog tijela…. Svi ti postupci pružaju učinkovit način da svoje tijelo oblikujete i učvrstite svoje samopouzdanje, no jedna od novijih i sve popularnijih metoda jest „Coolsculpting“, odnosno metoda krioterapije ili zamrzavanja masti“, ističe dr. Nikola Milojević objašnjavajući kako se tijekom tretmana masno tkivo na odabranim mjestima – podbratku, trbuhu i na bedrima – zamrzne na točno određenoj temperaturi. Tretman traje od 40 do 60 minuta. Tijekom zamrzavanja masne se stanice kristaliziraju i raspadaju, a zatim se polako izlučuju iz organizma sljedećih nekoliko tjedana.

 

“Potreban je samo jedan tretman koji traje maksimalno sat vremena. Okolno tkivo ostaje netaknuto, a nestaje mast koja nije otporna na niske temperature. Ovo je zaista veliki korak u estetskoj medicini; to je odgovor na liposukciju”, naglašava dr. Nikola Milojević.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime