Subota, 23 ožujka, 2024

Plasmage – biser estetske medicine za koji niste znali!

Ovim tretman je idealan za podizanje očnih kapaka, uklanjanje bora, ožiljaka, strija, madeža te raznih drugih nepravilnosti kože, a rezultati su trajni!

“Moderna tehnologija donosi zaista fenomenalne inovacije, koji postaju biser estetske medicine! Jedan od njih svakako je plasmagefrakcionirana plazma energija koja efektivno podiže spuštene kapke i uklanja suvišnu kožu. Istodobno tu istu kožu i zateže te radi lifting lica”, ističe dr. Nikola Milojević koji je u svom Adventskom kalendaru pojasnio što točno možemo očekivati ako se odlučimo za ovaj estetski tretman.Plasmage radi na principu frakcijske plazme i ima iznimnu preciznost te mogućnost određivanje snage aparata pri tretiranju određenih problema. Idealan je za neinvanzivne tretmane podizanja očnih kapaka, uklanjanje bora, ožiljaka, strija, madeža, keloida, fibroma, raznih nepravilnosti puti i viška kože. Komparativna prednost ovog aparata jest da se zbog preciznosti može djelovati na ona područja na kojima je teško primijeniti druge instrumente, poput lasera ili radiofrekvencije.

Tijekom tretmana stvara se niz sitnih točkica na koži koje potiču trenutačnu reakciju – tkivo se učvršćuje, podiže, preoblikuje i obnavlja. Pritom se koristi plin, odnosno dolazi do ionizacije plinova iz zraka koje stvaraju malen električki luk. Tim električnim lukovima tretira se određeni problem, a okolna koža ostaje nedirnuta.

 

„Ovim tretmanom postižemo sjajne rezultate su pri podizanju očnih kapaka: učinak je sličan kirurškom postupku, ali nema ožiljaka i vrijeme oporavka je kratko, a rezultati impresivni. Postupak traje oko petnaest minuta, a krajnji rezultat vidi se za 6-8 tjedana. Na tretirano područje prvo se nanese anestetska krema koja stoji 30-40 minuta i tek onda dolazi iglica na red. Nakon tretmana potrebno je 3 dana nanositi kortizonsku kremu, kao i kremu sa zaštitnim faktorom i sunčane naočale. Krastice će otpasti za 5-7 dana, a koža će biti potpuno obnovljena nakon 6-8 tjedana. Jednak je postupak i pri uklanjanje bora, ožiljaka, strija, keloida, fibroma, raznih nepravilnosti puti i viška kože. Za veće regije ubodi se rade na dubini od jednog milimetra. Rezultati naravno ovise o stanju kože, ali su zaista zapanjujući i što je najavažnije – trajni!“, ističe dr. Nikola Milojević.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime