Srijeda, 3 srpnja, 2024

Ravnanje nosa dermalnim filerima – savršen dar za Božić!

Dermalni fileri djelotvorno preokreću proces starenja, a osim za ravnanje nosa, upotrebljavaju se za omekšavanje grubih linija lica, popunjavanje bora, podizanje upalih obraza i podočnjaka te za popunjavanje usnica. Rezultati su trenutačni.

U svom ovogodišnjem ‘estetskom’ Adventskom kalendaru dr. Nikola Milojević nije zaobišao ni jedan od najpopularnijih estetskih tretmana današnjice – ravnanje nosa, povećanje brade te podizanje obrva pomoću dermalnih filera!Dermalni fileri djelotvorno preokreću proces starenja, a upotrebljavaju se za omekšavanje grubih linija lica, ravnanje nosa, popunjavanje bora, podizanje upalih obraza i podočnjaka te za popunjavanje usnica. Rezultati su trenutačni. Riječ je o umjetničkom procesu, jer kombinacijom botoxa i filera možemo oblikovati konture lica i vratiti mu mladolik izgled i sjaj, i čak izravnati kukasti nos ovim nekirurškim medicinskim preparatima”, ističe dr. Milojević.

Starenjem koža počinje gubiti hijaluronsku kiselinu, kolagen, potkožnu masnoću i elastičnost. Kao posljedica toga, a zbog gravitacijske sile i konstantne upotrebe mišića, stvaraju se bore, lice gubi na volumenu i umorna koža se objesi i klone. Glavni sastojak dermalnih filera jest hijaluronska kiselina kojom zapravo nadomještamo kiselinu koju je tijelo prethodno izgubilo. Fileri se u obliku gela injektiraju kroz vrlo tanku iglu, nakon čega slijedi blaga masaža kako bi se osigurala glatka površina, a rezultati su trenutačni. Ta se hijaluronska kiselina veže za vodu i integrira s okolnim kolagenom vraćajući licu mladolik izgled. Posljednja medicinska istraživanja pokazala su da tijelo prirodno reagira na injekcije hijaluronske kiseline, stvarajući velike količine kolagena, što poboljšava i produljuje rezultate takvih tretmana.

 

U Poliklinici Milojević dermalne filere koriste za sljedeće tretmane: korekciju bora, sitnih i dubokih linija te raznih nabora (nazolabijalne bore – linije od nosa prema ustima, marionetske bore – linije od usta prema bradi, bore smijalice, vrećice ispod očiju, bore mrštenja, bore oko usana, ožiljke od akni); oblikovanje kontura lica i ispravljanje nedostataka (povećanje usana, podizanje kutova usana, oblikovanje obraza, podizanje obješene kože brade, nekirurški facelifting, remodeliranje nosa, oblikovanje obrva i brade), pomlađivanje suhe i zrele kože (stražnje strane ruku, dekolta, licam vrata, suha koža ispod očiju, obješene grudi). Tretman nije bolan jer najnovija generacija dermalnih filera već u sebi sadrži lokalnu anesteziju, a traje samo 5 do 15 minuta. Rezultati su vidljivi od 12 do 24 mjeseci, pa čak i dulje ako se tretmani redovito ponavljaju.

“Pokazalo se da su najdugotrajniji rezultati pri korištenju Juvederm Volume i Restylane Volyme filera. Nije neobično da nakon nekoliko godina redovite terapije pacijentu ne treba novi tretman i više od dvije godine. U tom je slučaju potrebna samo manja korektura. Imamo mnogo primjera gdje rezultati, primjerice na kad se tretiraju nazolabijalne bore, traju i do nevjerojatnih 10 godina!”, zaključuje dr. Nikola Milojević.

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime