Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Novi tjedan, nove odluke: Zdravi i brzi obroci za svaki radni dan

Otišli smo na profile nekih od naših omiljenih nutricionista i fit djevojaka i pronašli brze i zdrave recepte koji će vas potaknuti odabir boljih namirnica. Ovi recepti obuhvaćaju upotrebu zdravih namirnica poput povrća, voća i cjelovitih žitarica, plus zdrave proteine i masti

Ako ste imalo poput nas, zdrava hrana vam najteže pada zbog njezine pripreme. Kada dođemo kući poslije posla najčešće nam se baš i ne da pripremati hranu već pojedemo ono što nam je najbrža opcija, a to je često nešto nezdravo poput pekare ili dostave. Ovaj tjedan smo odlučili krenuti sa zdravom prehranom, ali nam nedostaje malo inspiracije. Prilikom donošenja ovih odluka često krenemo naglo, kupimo mnogo namirnica i na kraju ih ne iskoristimo jer ne znamo što bismo s njima. Zato nam je potreban plan i program kako bismo kupili pametno i sve sastojke iskoristili. Zahvaljujući Instagramu, sve je dostupno na dlanu, a naročito kada je u pitanju priprema zdravih jela. Uz reels videa nikada nije bilo lakše naučiti kuhati zdravu hranu, jer osim što detaljno prikažu recepte znamo i kako cijeli proces pripreme treba izgledati. 

Otišli smo na profile nekih od naših omiljenih nutricionista i fit djevojaka i pronašli brze i zdrave recepte koji će vas potaknuti odabir boljih namirnica. Ovi recepti obuhvaćaju upotrebu zdravih namirnica poput povrća, voća i cjelovitih žitarica, plus zdrave proteine i masti. Pomoći će vam da smanjite unos rafiniranih žitarica, dodanog šećera, nezdravih masti i velikih količina soli. 

Od slanih do slatkih recepata, naša kuhinja miriši na ova jela:

_fit.and.full_

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Žᴇʟᴊᴋᴀ 🍒 Fit & Full (@_fit.and.full_)

fitwithoutguilt_coaching

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ZDRAVI RECEPTI 🍰🍩🍌 (@fitwithoutguilt_coaching)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Marizela Sabanovic (@nutricionizam.ba)

nutr.ivatokic

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Nutrivat- Iva Tokić (@nutr.ivatokic)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Ana Petrović (@____anapetrovic____)

 

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime