Subota, 23 ožujka, 2024

Blagdani su pred vratima: Top 10 prijedloga što pokloniti bubnjaru

Vama su možda sasvim nepoznati pojmovi i nazivi, ali mi smo skupili neke od najboljih darova za vaše strastvene bubnjare (sigurno znate barem jednoga) koje mu možete kupiti kao blagdanski dar

Vaš je partner (suprug, sin, nećak…) strastveni ljubitelj bubnjeva? Čak i ako ih profesionalno ne svira, znate da bi ga bilo koja sitnica vezana za omiljeni mu glazbeni predmet jako obradovala? Mi smo skupili neke od najboljih darova koje možete kupiti bubnjaru kao blagdanski dar i nadamo se da smo vam time olakšati jednu od najvećih frustracija u ovom dijelu godine… 1/ Štimer za bubanj Drumdial

Svaki instrument mora biti naštimani pa tako i bubnjevi, a Drumdial će vam olakšati i ubrzati taj proces. On brzo i precizno mjeri tenziju plastike, napravljen je po najvišim standardima kvalitete koje bi očekivali od najboljeg štimera trenutno nabavljivog na tržištu. S Drumdialom će vaši bubnjevi čak i ‘propjevati’!

2/ Setovi plastika za bubnjeve Remo Propack

Remo Ambasador Pro Packovi plastika sastoje se od setova plastika za tomove i besplatne plastike za snare. Remo Coated Ambassador plastike su srednje debljine s jednim slojem 10-mil Mylar filma koji daje topli, otvoreni, čisti i rezonantni zvuk s toplim atakom. Ambasador plastike su najpopularnija Remo serija plastika i postala je standard za svirke uživo ili za studio. Nabavljivi su kao PP-0110-BA set koji se sastoji od 10″, 12″, 14″ plastika za tomove i 14″ za snare kao i PP-0112-BA koji se sastoji od 12″, 13″ i 16″ plastike za tomove i 14″ plastike za snare.

3/ Set vježbovnih padova Stagg TDS-8R

Svi koji žive u stanu znaju da baš i nemaju prilike vježbati bubnjeve, jer to uvijek nekome smeta. Za dobrosusjedske odnose pobrinut će se Staggov set vježbovnih padova TDS-8R. Sastoji se od 8 padova (5″ pad s pedalom za bass bubanj, 10″ pad za snare, 1×14″ hihat practice pad, 2 x 15″ pad za činele, te 3 x 10″ pada za tomove). Sve to dolazi u setu s rampom od čelika, stalkom za hihat, bubnjarskom stolicom i parom palica.

4/ Set Denfera Moongel

Bubnjeve možete denfati na 1000 načina, ali onaj koji se po nama pokazao kao najbolji je svakako uz pomoć Moongel denfera. 4 denfera od ne-tekućeg gela dolaze u platičnoj kutijici, a može se koristiti na bubnjevima, činelama i svim ostalim perkusijama. Denferi se mogu i prati u vodi pa tako mogu trajati i godinama. Svjetski bubnjari i producenti su prepoznali ovaj višestruko nagrađivani proizvod, a sad je na vama red.

5/ Vježbovni Pad Evans ECO12D

Evansov EcoPad je prvi practice pad napravljen od recikliranog materijala. Gumeni dio radi se od recikliranih automobilskih guma, dok se drveni dio radi od otpada koji ostaje kod proizvodnje namještaja i sličnih stvari. S EcoPad-om čuvate okoliš što je najvažnije, a isto tako imate odličan osjećaj kod vježbanja. Može se montirati na većinu bubnjarskih stalaka, a s donje strane ima simulator snare mrežice.

6/ Bubnjarski set Sonor Smart Force + činele + stalak + stolica

Bubnjarski set za svakog bubnjara početnika koji ne pristaje na kompromise kod kvalitete zvuka i kvalitete…Set se sastoji od Sonor Smart Force seta bubnjeva po izboru (boje i dimenzije koje su dostupne), seta Zildjian Planet Z4 paketa koji se sastoji od 14″ hihat činela, 16″ crasha i 20″ ride činele, stolice Sonor DT270 i dodatnog stalka za činelu Stagg HBD508S… dličan odabir za one koji žele kvalitetu i prihvatljivu cijenu ovaj bubnjarski set je odličan izbor za vas!!!

7/ Bas pedala Perfect Balance by Jojo Mayer

Pedala ima mnoštvo mogućnosti, potpuno novi dizajn koji su zajedno razvili Jojo i tehničari iz Sonora. Perfect Balance pedala je pažljivo kalibrirani sistem koji optimizira linearni prenos pokreta noge uz mogućnost mnogih prilagodbi. Dizajnirana je s namjerom da bude samo jedno: jednostavna.

8/ Denfer Kickport

Za bubnjare koji žele poboljšati zvuk svog bass bubnja Kickport je najbolji način da to učine. Radi se o revolucionarnom dizajnu koji jednostavno poboljšava zvuk vašeg bubnja. Ovaj jednostavan i raznoliki dodatak jednostavno se ugrađuje koji daje dublji, močniji i fokusiraniji zvuk. Kickport zagušuje vibracije prednje plastike, tako da vam ne treba nikakav denfer u unutrašnjosti bass bubnja. Provjerite zašto su Thomas Lang, Aaron Spears, Billy Mason, Kenny Aronoff, Johnny Rabb, Dennis Chambers i još mnogi drugi odabrali Kickport kao osnovni dodatak svom setu. Kickport je nabavljiv u crnoj, bijeloj, i srebrnoj boji u svim našim trgovinama ili putem webshopa.

9/ Ključ bubanj Evans Datk moment

Ako trebate brzo i precizno naštimati set bubnjeva, Evans Torque Key je odličan odabir za vas i točka.

10/ Zildjian Drummers Survival kit

Što bubnjari najčešće gube? Filceve za stalke za činele, špagice za mrežicu za snare, a potrebna im je naravno i zaštita bass bubnja kako bi im plastika duže trajala. Sve to nalazi se u ovom setu koji svakako dobro dođe svakom bubnjaru…

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime