Petak, 26 travnja, 2024

Internet senzacija: Nećete moći vjerovati koliko Kinez Chuando Tan ima godina!

Sigurni smo da nećete pogoditi o kojem je broju riječ!

Chuando Tan poznati je fotograf iz Singapura koji je pozornost na internetu privukao portretima drugih i fasicinantnim autoportretima. Ono što je najviše začudilo njegove pratitelje su godine. Sigurni smo da nećete pogoditi o kojem je broju riječ!Chuando Tan rođen je u Singapuru 1966. godine, a na internetu je pratitelje oduševio mladolikim izgledom koji prkosi njegovoj stvarnoj dobi. Kinez ima čak 57 godina, što bi malo tko rekao kada vidi njegov Instagram! Prije popularnosti na društvenim mrežama Chuando je imao raznoliku karijeru. Tijekom osamdesetih bavio se modelingom, a u devedesetima se okušao u glazbenim vodama kao pjevač. Potpuno neočekivano nakon što se prestao baviti glazbom i modelingom karijera mu je otišla u drugom smjeru. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by CHUANDO TAN 陈传多 (@chuando_chuandoandfrey)

U jednom intervjuu istaknuo je kako su ga na otvaranje Instagram profila nagovorili prijatelji pa je tako počeo objavljivati autoportrete gdje je u opisima fotografija izražavao svoje misli. Pratitelji su vrlo brzo primjetili Tanov mladolik izgled za njegovih 57 godina, a onda su se pojavile i razne teorije o tajni njegova mladolika izgleda. 

Vodi zdrav život i brine o tijelu

Chuando vjeruje kako kvalitetna prehrane i namirnica koje unosimo u naš organizam igraju veliku ulogu u zdravlju tijela. Prehrana mu se sastoji od namirnica koje su bogate proteinima poput riže s piletinom. Za doručak jede šest tvrdo kuhanih jaja i čašu mlijeka, a ponekad zna dodati i avokado ili neku vrstu bobičastog voća. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by CHUANDO TAN 陈传多 (@chuando_chuandoandfrey)

Dobru tijelesnu formu treba održavati stoga u svoj dan uključuje trening snage koji traju 30 minuta, a trudi se trenirati tri do četiri puta tjedno ovisno o obvezama. Nakon treninga snage slijedi kardio koji uključuje brzo hodanje na traci. Još jedna aktivnost koju često prakticira jest plivanje te mu je cilj svaki dan provesti sat vremena u bazenu plivajući. 

Opovrgava odlazak na plastične operacije

S obzirom na njegov mladolik izgled mnogi na društvenim mrežama su zaključili kako je Chuando sigurno bio na plastičnoj operaciji. On sam to opovrgava i tvdi kako ima osjetljivu kožu zbog čeka se njegov skincare sastoji od samo dva proizvoda- gela za čišćenje i hidratantnu kremu. Međutim priznaje kako je u prošlosti otišao na jedan zahvat nakon kojeg je zaključio kako to nije za njega. Sijede vlasi prekriva bojom za kosu. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by CHUANDO TAN 陈传多 (@chuando_chuandoandfrey)

 Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime