Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Patrick Dempsey je proglašen najseksi muškarcem na svijetu!

U dobi od 57 godina, Patrick Dempsey i službeno donosi kući titulu najseksi muškarca na svijetu, prema izboru časopisa People

Gotovo dva desetljeća su prošla otkako se Patrick Dempsey pojavio na malom ekranu kao neurokirurg Derek ‘McDreamy’ Shepherd u popularnoj seriji ‘Uvod u anatomiju’ na ABC. Njegova uloga u seriji donijela mu je status srcolomca i obožavatelji su bili oduševljeni njime, često ga opisujući kao najzgodnijeg i najpoželjnijeg muškarca. Sada, u dobi od 57 godina, Patrick Dempsey i službeno donosi kući titulu najseksi muškarca na svijetu, prema izboru časopisa People. Ovu titulu iskoristit će u dobre svrhe 

No, Patrick Dempsey ne samo da uživa u svojoj popularnosti, već je odlučio iskoristiti svoj ugled za dobrobit drugih. Najbliže njegovom srcu je Dempsey Center, organizacija koju je osnovao u čast svoje preminule majke. Centar pruža podršku oboljelima od raka i njihovim obiteljima. Dempsey ističe važnost ove inicijative i kako mu pruža priliku da svoju popularnost iskoristi za nešto pozitivno i humanitarno.  

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by People Magazine (@people)

Patrick Dempsey ima i druge strasti u životu, osim glumačke karijere. On je predan obiteljski čovjek i suprug svojoj 57-godišnjoj supruzi Jillian, koja je vizažistica i osnivačica vlastite linije proizvoda za ljepotu. Imaju zajedno troje djece, Talulu (21) te 16-godišnje blizance Sullivana i Darbyja.

Odabran među duplo mlađom konkurencijom 

Postojale su mnoge spekulacije o tome tko bi mogao biti ovogodišnji najseksi muškarac, a među kandidatima su bili Timothée Chalamet, Harry Styles, Zlatni neženja i čak ‘dečko Taylor Swift’ Travis Kelce. Međutim, Jimmy Kimmel je dao nekoliko naputaka koji su suzili krug mogućih kandidata. Spomenuo je da se radi o ‘zvijezdi jedne od najpopularnijih televizijskih serija svih vremena’ te da je ta osoba glumila ulogu doktora.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by People Magazine (@people)

Glumčeva obitelj je s oduševljenjem reagirala na vijest, a i on sam je zadovoljan i skroman, s obzirom da mu je ova titula više puta bila nadomak ruke. 

Naslovna fotografija: Instagram video screenshot

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime