Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Super Bowl 2023.: Odbrojavamo dane do jednog od najpopularnijih sportskih događaja

Super Bowl LVII igrat će se na stadionu State Farm u Glendaleu, Arizona, između Philadelphia Eaglesa i Kansas City Chiefsa

Još nekoliko dana dijeli nas od ovogodišnjeg Super Bowla.Već znamo da će na poluvremenu nastupiti Rihanna i jedva čekamo vijdeti što nam je to pripremila. Super Bowl, u američkom profesionalnom nogometu je utakmica Nacionalne nogometne lige (NFL), koju igraju pobjednici Ligaške konferencije američkog nogometa i nacionalne nogometne konferencije svakog siječnja ili veljače. Domaćin utakmice je svake godine drugi grad.Ono po čemu je najpoznatiji, svakako su natupi popularnih osoba u poluvremenu. Prošle godine su nas  svojim nastupom oduševili Kendrick Lamar, dr. Dre, Mary J. Blige, Eminem, Snoop Dogg i gostujuće zvijezde iznenađenja 50 Cent i Anderson.Paak. Oni su izazvali nostalgiju za početkom 2000-ih tijekom svog nastupa. Prvi put u povijesti u poluvremenu se okupila skupina glazbenika koja se u potpunosti sastojala od rap i hip-hop izvođača. A samo jedna izvedena pjesma, “Alright” Kendricka Lamara, objavljena je u posljednjem desetljeću. 

Super Bowl: Noć prepuna iznenađenja kroz odavanje počasti životu u Los Angelesu u 2000-im

Ako se pitate kako gledati Super Bowl ove godine, došli ste na pravo mjesto. Sastavili smo vodič o tome kako gledati veliku utakmicu ili emisiju na poluvremenu. Super Bowl LVII igrat će se na stadionu State Farm u Glendaleu, Arizona, između Philadelphia Eaglesa i Kansas City Chiefsa. 

Kako gledati Super Bowl?

Super Bowl LVII bit će ekskluzivno emitiran na Foxu i Fox Sports Appu. Obzirom da vrlo vjerojatno nemate ove programe, sve će se moći pratiti i na streming kanalima poput Hulu + Live TV, fuboTV, Sling TV ili YouTube TV.

Tko će nastupiti na Super Bowlu 2023.?

Pepsi Super Bowl Halftime Show predstavit će jednu i jedinu Rihannu. Pjevačica je nedavno najavila svoj nastup na Twitteru podijelivši video na kojem pozira dok se glasovi preklapaju u pozadini o njezinom dugo očekivanom povratku.

Rihanna je objavila veoma modnu najavu za poluvrijeme Super Bowla

Tko će pjevati himnu Super Bowla 2023.?

NFL je objavio da će country pjevač Chris Stapleton pjevati himnu 2023. Njegov nastup održat će se prije početnog bacanja.

Hoće li reklame opravdati očekivanja?

Još nešto po čemu je Super Bowl poznat su i reklame. A u njima su najčešće poznate osobe, same reklame se uvelike razlikuju od onih standardnih. Najvjerojatnije će i ove godine biti nekoliko reklama koje će nam privuči pažnju. Na primjer, Bryan Cranston ponovno tumači svoju ulogu Waltera Whitea u Breaking Bad za PopCorners.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime