Četvrtak, 21 ožujka, 2024

#Temeljito: Andrija Jarak – arhitekt pravednije Hrvatske

Manje od dva mjeseca od prikazivanja prve emisije koja je karakterno i pažljivo precizno podsjetila na ubojstvo novinara Ive Pukanića i marketinškog stručnjaka Nike Franjića prije 15 godina, Dosje daje rezultate

Udahnuli smo Novu 2024. , nadajući se da će biti nježna, ali i karakterna. Puna pažljivih trenutaka koji će ju ugravirati pri vrh životnih uspjeha. U prvim danima ove godine novogodišnje su odluke još na snazi ili već na vagi, ali jedna je prošlogodišnja snažno odjeknula u prvim danima nove ’24. Naime, Amadeus medija Andrija Jarak čvrsto je odlučio da će ovo društvo činiti boljim, jačim, pravednijim i učinkovitijim. Sve od sebe dao je u serijalu dokumentarnih emisija “Dosje Jarak“, a gong njegovog orkestra odjeknuo je  daleko.Važnost uloge medija u društvu

Manje od dva mjeseca od prikazivanja prve emisije koja je karakterno i pažljivo precizno podsjetila na ubojstvo novinara Ive Pukanića i marketinškog stručnjaka Nike Franjića prije 15 godina, Dosje daje rezultate. Vrhovni je sud, naime, donio odluku da atentat na njih dvojicu ima elemente terorističkog čina. Vjerni pratitelj Amadeusove emisije u jednom od komentara napisao je da dugo nije bilo važnijeg u javnom prostoru od onoga što donosi Dosje. Podsjetnik je to na prečesto zaboravljemu ili namjerno zanemarenu činjenicu važnosti uloge medija kao korektiva društva. Ali i još nešto, također jako važno. Moć karakternog pojedinca u medijima.

Četverostruki dobitnik nagrade publike Zlatni studio Andrija Jarak okupio je ekipu sjajnih pojedinaca koji čine orkestar pred kojim se otvaraju vrata i ispravljaju propusti. U lovu su i na prvi kolektivni i Amadeusov peti kipić Zlatnog studija, a glasati se može do 23. siječnja u ponoć jednom dnevno, s više uređaja.

RTL ne propušta priliku biti lider dnevnih boravaka. Posljednji u nizu dobrih poteza je odluka da treći prezenterski par u središnjoj informativnoj emisiji budu Ivana Brkić Tomljenović i Mario Jurič. Dama je jedna od najšarmantnijih i najvećih profesionalki hrvatskih ekrana, a Mario Jurič dosad, barem nama, neotkriveni talent uvjerljivog klizača eterom i vrlo ugodno iznenađenje.

Temeljito ćemo miksati i u Novoj. Materijala sigurno neće nedostajati. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime