Srijeda, 17 srpnja, 2024

Pogled kroz ekran: Hrvatska – zemlja slavuja

Bit će zanimljivo iz tjedna u tjedan pratiti Superstar, a da se radi o napetici govori i podatak da je najgledaniji glazbeni show u Hrvatskoj u skupini od 18 - 54

Trenutke veselja na televiziji donose dva pjevačka showa  RTL – ov Superstar u prvom izdanju i HRT-ov The Voice u ukupno četvrtoj sezoni uz godine neobjašnjive pauze. Glamurozno izdanje prve emisije uživo na RTL-u, sa spektakularnom pozornicom i puno emocija gledateljima znači dobru zabavu uz 12 zaista dobro odabranih pojedinaca. Desetero njih nastavlja dalje po odabiru publike, a dojam je da je ovoga puta puk uistinu realno odlučio da dvoje najslabijih karika ne idu dalje. Na prvoj su stepenici zapeli Luka Veljković i David Amaro.Gorku su pilulu progutali u gustom glasanju dijelom i zato što nisu iz Hrvatske pa im glasačko tijelo nije moglo odraditi obožavateljsku dužnost. Bit će zanimljivo iz tjedna u tjedan pratiti Superstar, a da se radi o napetici govori i podatak da je najgledaniji glazbeni show u Hrvatskoj u skupini od 18 – 54. Kategorija napetosti izostaje još uvijek s audicijskih emisija The Voicea. Jedina je neizvjesnost hoće li se i u kojem trenutku okrenuti Gobac, Urban, Vanna ili Dink Jelusić ili ne. Apsolutni najbolji pojedinac u vrućem stolcu je Damir Urban. Toliko dragosti j blagosti karaktera i umjetnika dugo nismo vidjeli. Od Davora Gopca dobivamo ono što njegova pojava donosi na prvu – čisti, stopostotni humor, ali ima još jedna stvar koja ga razlikuje od drugih sličnih showmana – Gobac će nakon humora vrlo argumentirano prokomentirati ono što je od kandidata čuo.

Neopisiva lakoća slušanja

 

‘Fino si ušel u pjesm i imaš super završetkiće’, kaže u svom stilu jednoj kandidatkinji. Čekamo da se Voice razmaše, a to može samo live emisija. To najbolje zna otac live žanra u Hrvata i tata svih nas koji živimo za medije -Andrija Jarak. Dok cijela Hrvatska još priča o prve dvije epizode Dosjea Jarak i nestrpljivo čeka treću, Amadeus medija gostovao je na Ženskoj priči Marijane Perinić u zagrebačkom Saxu. U društvu Ivane Plechinger i Maje Vučić na temu Živi svoju istinu okupljene je oduševio sa svim što je govorio. Čuti Amadeusa u svojstvu sugovornika nešto je najkonkretnije što možete čuti u prostoru oko vas, najsimpatičnije i najzanimljivije.

Sugovornik ima osjećaj da je uvučen u anegdotu i da se ona upravo sad odvija. Neopisiva lakoća slušanja i ugoda za dušu Kao pravi obiteljski čovjek ispričao se obitelji što nije bio tu kad je trebalo jer je negdje drugdje morao biti prvi. To mogu samo najveći.. Doznali smo da je samopouzdanje nahvažnije i da se svaki dan mora ostvariti pobjeda. Tako se živi istina, a najveća jest da je Andrija Jarak mjernaj jedinica za sreću, uspjeh, profesionalnost ili životne pobjede. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime