Ponedjeljak, 27 rujna, 2021

Koji je The Rockov omiljeni recept za proteinski shake nakon treninga?

"Ne zanemarujte važnost unosa proteina, ugljikohidrata i šećera odmah nakon treninga", savjetuje The Rock. "To je kritično vrijeme kada će vaši mišići optimalno apsorbirati sve hranjive tvari nakon što ste iz 'rastrgali' na treningu"

Dwayne ‘The Rock’ Johnson redovito objavljuje novosti iz kućne teretane, otkriva svoje treninge i dijeli savjete kako ostati motiviran u provođenju svojih kondicijskih ciljeva.

I možda nije iznenađujuće s obzirom na rezultate koje postiže, da The Rock zna puno toga i o zdravoj i uravnoteženoj prehrani koja prati i koja omogućuje maksimalne rezultate svakoga treninga.

Kako The Rock pojačava intenzitet vježbanja nakon višemjesečnih priprema za film Black Adama, jer se približava datumu početka snimanja, Johnson posebnu pažnju posvećuje oporavku tijela nakon napornog vježbanja. 
Već mjesecima treniram za Black Adama. Snimanje počinje u travnju, pa smo stvarno izbirljivi u smislu prehrane i kondicije.”, otkriva popularni glumac.

Johnsonove objave na Instagramu, koje su povezane s hranom obično se vrte oko njegovih (obilnih) dnevnih obroka. No, ovaj put posebno naglašava važnost što bržeg ‘punjenja goriva’ tijela kako bi se ubrzao oporavak i bio što kvalitetniji.

“Ne zanemarujte važnost unosa proteina, ugljikohidrata i šećera odmah nakon treninga”, savjetuje The Rock. “To je kritično vrijeme kada će vaši mišići optimalno apsorbirati sve hranjive tvari nakon što ste iz ‘rastrgali’ na treningu.”

 

Sastojci za The Rockov odabrani shake nakon treninga su sljedeći:

  •     65 do 70 grama proteina u prahu
  •     35 grama ugljikohidrata u prahu
  •     1 cijela jabuka
  •     1 mjerač elektrolita
  •     kreatin
  •     voda
  •     led

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by therock (@therock)

Pročitajte još...

Što jesti prije i poslije treninga – za maksimalne rezultate?

Jesu li sirove energetske kuglice i proteinski shakeovi ultimativno gorivo? Ili ništa ne može pobijediti bananu i bocu vode? Savjeti oko prehrane i vježbanja često mogu biti porazni, zbunjujući ili čak oprečni. U nastavku saznajte što kažu stručnjaci

Kardio trening na stepenicama koji svi trebaju probati

Korištenje stepenica u kući, stanu, stambenoj zgradi ili javnoj površini koja nije pretrpana ljudima može biti izvrstan način za jačanje cijelog tijela, snage, ravnoteže i koordinacije

Queen Fit i #mjesecdobrihodluka: Trening od samo 10 minuta za potpuni reset!

Trening započnite, kao i uvijek, dobrim zagrijavanjem. Svaku vježbu izvodite 45 sekundi i nakon toga uzmite pauzu od 15-teak sekundi pa ponovite. Cijeli trening možete odraditi u dvije runde. Trening je prilagođen svim uzrastima pa čak i ženama koje ne treniraju i uvjerene su da ne mogu

Trčanje i mršavljenje: Teško je, ali i moguće uz kondiciju izgubiti i kilograme

Trčanje sagorijeva veliki broj kalorija, no isto tako nakon njega imamo velik apetit. Često oni koji krenu trčati očekuju velike rezultate i gubitak kilograma, no vaga to ne pokazuje. Gdje griješite i zašto? Donosimo savjete kako steći i dobru kondiciju i smršaviti

Povezano

HangoverRun na najboljem Weekendu u godini

HangoveRun dio je i naše zajedničke kampanje #onostomepokrece, koja za cilj ima promociju kvalitetnog života i širenja poruke o tome kako moramo osvijestiti što nam je zaista važno u životu i maksimalno se tome posvetiti

Queen Fit: Zašto se žene tako brzo zaljube u (tajlandski) boks?

Upoznajte Q BOX - fitness inovaciju namjenjenu majkama, ženama i kraljicama koje su u deficitu s vremenom te u svakodnevnoj rutini i obavezama izgube sebe. Specifična metoda treniranja sastoji se od više sportskih disciplina: tajlandskog boksa, snage vlastitog tijela, aerobika i yoge

Kroz jogijsku tehniku kontole daha možete povećati – životnu energiju

Ako prana (životna energija) ne nalazi dovoljno prostora unutar tijela, to znači da je nešto 'napada' ili izbacuje van. Obično je riječ o toksinima u tijelu, nagomilanom otpadu i stresu zbog čega nam ova tehnika disanja pomaže u detoksikaciji tijela!

Ponestalo vam je motivacije? Uz ove trikove odradit ćete najbolji trening

Ako ste došli do osjećaj da se nikako ne uspijevate natjerati na trening ili ga doživljavate kao veliko opterećenje - uz ove male trikove opet se možete vratiti u trenutke kada ste s nestrpljenjem i oduševljenjem očekivali svaki novi trening! 

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime