Subota, 2 ožujka, 2024

Unutarnji mir važniji je nego ikada: Uz ove predmete ćete se u potpunosti opustiti!

Naime, odvajanje vremena za usporavanje, pronalaženje mira i okretanje svakodnevnim ritualima poput meditacije i disanja čini se važnijim nego ikad. Kako bi i jedno i drugo izvodili što efikasnije, donosimo neke predmete koji vam u tome mogu pomoći!

Svijest o važnosti brige o mentalnom zdravlju je (napokon) jedna od najpopularnijih tema, kako u medijima, tako i u društvu. Naime, odvajanje vremena za usporavanje, pronalaženje mira i okretanje svakodnevnim ritualima poput meditacije i disanja čini se važnijim nego ikad. Kako biste postigli unutarnji mir donosimo predmete koji vam mogu pomoći!Meditacija

Svakodnevna meditacija može drastično promijeniti sivu tvar u našem mozgu i pomoći poboljšati naše pamćenje, donošenje odluka i emocije. Već imate sve što vam je potrebno da smirite svoj um, povežete se sa svojim tijelom i pronađete unutarnji mir. Možete leći, stajati ili čak meditirati hodajući. Ako ste novi u svijetu meditacije, počnite s 5 minuta na dan i polako započinjite s duljim vježbama. Nekim ljudima prilikom meditacije pomaže stvoriti vlastiti oltar i na njega staviti bilo što što će im pomoći da se osjećaju povezani i prisutni. To mogu biti ptrdmeti poput fotografije vaše obitelji, cvijeća ili suvenira od drage osobe.

8 najboljih aplikacija za meditaciju i disanje koje će vam smanjiti stres

Disanje

Disanje je jedan od od najlakših načina da se ponovno povežemo sa samim sobom. Naše disanje je sa nama od trenutka kada dođemo na ovaj svijet do trenutka kada odemo s njega. Naše disanje uvijek komunicira s nama – kada smo tjeskobni, možemo osjetiti kako nam srce pumpa kroz prsa, kada smo u blizini ljudi zbog kojih se osjećamo sigurno, trbuh se lagano širi i skuplja. Ako ste tek počeli raditi na disanju, pronađete mjesto na kojem će vam biti udobno ležati ili sjediti. Pored sebe stavite deku, kako biste se osjećali ugodno za vježbanje disanja. Tijelo vam može postati vruće ili hladno tijekom sesije i to je normalno. za početak pronađite učitelja koji će vas voditi kroz vježbe dok se ne osamostalite.

Donosimo predmete uz koje će opuštanje biti puno lakše:

slide_16 (1)

Ettitude - maska za oči

slide_24

Les Ottomans Ika - posudice za svijeće

slide_2 (2)

Smythson - kožni okvir za slike

slide_10 (1)

Loewe - svijeća

slide_6 (1)

Still Together: Connection Through Meditation by Manoj Dias

slide_3 (1)

Aerin Introduction šibice

slide_12 (1)

Gabriela Hearst dekica

slide_5 (1)

The Elder Statesman Hot Yosemite čarape od kašmira

slide_8

Vitruvi Pacific - ulje za opuštanje

slide_13

Binu Binu mramorni tanjurić i set za tamjan

slide_9 (1)

Vitruvi - difurzor

slide_14 (1)

B.Yoga set za sjedenje

slide_7

Alo yoga - mat za sjedenjeSmythson

slide_16 (1) slide_24 slide_2 (2) slide_10 (1) slide_6 (1) slide_3 (1) slide_12 (1) slide_5 (1) slide_8 slide_13 slide_9 (1) slide_14 (1) slide_7

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime