Postolar Tripper – “Irska”

U prodaji je novi dugoočekivani album zadarske skupine Postolar Tripper “Kamo sutra?”. Na albumu se nalazi 12 pjesama, od kojih je publika dosad imala prilike čuti četiri singla “Sve gori”, “Tako teško”, “Igre na nesreću” (koja je dobila novi album mix) i aktualni singl “Irska”.

Tekstove i glazbu potpisuje cijela ekipa iz benda, kao gosti im se pojavljuju AKA Crescendo, a produkciju potpisuju Ivan Grancarić te na dvije pjesme Luka Tralić Shot. Crteži na albumu djela su Davora Valčića i Tome Marelića koji potpisuje i likovno oblikovanje albuma.

Aktualni singl “Irska” je u prvom tjednu doživjela odličan uspjeh i ušla na ljestvicu HR Top 40. Za pjesmu je snimljen i spot koji će sinoć imao premijeru na CMC televiziji te na portalu Index.hr.

Spot “Irska” snimio je i montirao Tomislav Dugandžić, a u spotu se uz bend Postolar Tripper kao glavni glumci pojavljuju Romana Župan i “rock profesor” Prte. Dio spota sniman je u Zračnoj luci Zadar čijem se osoblju ovim putem Postolari zahvaljuju na susretljivosti i odličnoj suradnji.

U međuvremenu Postolar Tripper uživo možete vidjeti u ovim gradovima:

21.05. Zagreb – Sax
27.05. Rijeka – Student day
10.06. Zadar – Q bar
24.06. Ugljan – Ritam bar
25.06. Gradac – Streetball
15.07. Vis – Fort george
23.07. Prvić Šepurine