Koncertom američkog hardcore banda Vanna starta tulum povodom 2. rođendana Vintage Industrial Bara

Oglas

RODJ 2014Zagrebački Vintage Industrial Bar slavi rođendan rođendan od utorka 09. prosinca do subote 13. prosinca. Ulaznice u pretprodaji za koncerte Vanne i Mad Sina nalaze se u pretprodaji u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) te u Vintage Industrial Baru (Savska 160).

MIXER.HR za najbrže ima 2×2 ulaznice! Svoje podatke pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr!

Čast da u utorak 09. prosinca otvore prvi dan rođendanskog tuluma pripala je Vanni, metalcoreašima koji se nalaze na popisima Epitaph i Pure Noise Recordsa.

VANNA PRPetorka koju krase krvoločni vokali i jezgorviti riffovi stiže iz dalekog nam Bostona, a formirana je 2005. pod utjecajem bandova As I Lay Dying, Norma Jean i Every Time I Die. Da im producira prvi album ‘Curses’ angažirali su top producenta Matta Baylesa koji je svoj pečat prije toga ostavio na albumima Mastodona, Norme Jean, Pearl Jama, Soundgardena, The Fall of Troy i Minus the Bear . Od tada do danas, Vanna je ispucala ukupno pet albuma , a ‘Void’ posljednji u nizu objavljen je ove godine pod produkcijskom paskom još jednog metal velikana Willa Punteyja.

Podršku Vanni pružit će britanski hardcore kvintet Climates rođen u u zemlji smoga i magle koji je u svega nekoliko godina postojanja stekao hrpetinu fanova diljem svijeta, o čemu svjedoče i turneje s bendovima Parkway Drive, A Day To Remember, Architects and While She Sleeps. Uz Vannu i Climates prvi dan rođenanskog veselja uveličat će i domaći muževi Free Ride koji su za početak 2015. godine najavili izlazak novog albuma.

Ulaznica za ovu hardcore delikatesu u pretprodaji košta 30 kn, a na dan koncerta 50 kn. Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti još samo danas u Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

Ček dis aut