Anton i Hevi Hipi Bejbi – “Suvišni”

Foto: Vuk Popadić

Antonova muzika je čist rock. Tvrd, prepečen, vibrantan. Elegantna kao uglačana željezna šina po kojoj juri tajanstveni vlak iz Elvisove pjesme. Nema suvišnih stvari. Električna struja, metalne žice i riječi ‘dijetlom od krvi isklesane’. Čelični sjaj i nervozni ritam, tako kritičar Žikica Simić opisuje novu kreativnu energiju Nebojše Antonijevića Antona i all star benda koji je okupio pod imenom Hevi Hipi Bejbi, a koji čine Robert Telčer, Dušan Ševarlić Ševa i Darko Kurjak.

Anton i Hevi Hipi Bejbi su u prisustvu velikog broja novinara i prijatelja sa glazbene scene u srijedu, 27. prosinca, u beogradskom Elektropioniru, promovirali spot za pjesmu “Suvišni” sa upravo objavljenog albuma “Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi!“.

Nakon što su predstavili spot, za čiju je režiju zaslužan Miodrag Cicović, Anton i Hevi Hipi Bejbi su izveli nekoliko pjesama sa ovog dugoočekivanog izdanja, koje je upravo objavljeno pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak.

Srce je čisto, ruke su vješte, glas je jasan. U toj situaciji neporeciva besprijekornost albuma „Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi” logična je i potpuno prirodna posljedica, Aleksandar Žikić, glazbeni kritičar.