Letarg objavio prvi dugosvirajući album “Tibor”

Letarg i ekipa; autor Kristina Ogrinec

Glazbenik Letarg, iza kojeg se krije lik i djelo Brune Antolića, sa svojom koncertnom ekipom (Ivan Horvatić, Karlo Cmrk, Rajnard Hraščanec) danas je objavio prvi dugosvirajući album „Tibor“ na Letargovom bandcamp profilu.

Cover albuma Tibor; autori Dinko Šimac i Dejan Halusek

Sve su pjesme unutar „Tibora“ osvježene novim mixom i masterom koji je odrađen u londonskom studiju „Dr. Mix“, a najavljen je s dva video spota za pjesmu „Rebra“ te „Paravan“. Za album, Letarg kaže da provlači stari, reski i sirovi zvuk kroz moderno skladane pjesme koje krase melodični pop rock aranžmani koji koketiraju s post punk energijom. Album se može skinuti u digitalnom obliku besplatno ili uz dobrovoljan prilog.

‘Tibor’ označava Letargovu prvu glazbenu fazu od 2014. do 2017. godine. Dakle, sadrži sve do sada objavljene pjesme iz prijašnjih EP-ja i dvije nove“, napominje Bruno Antolić.

Letarg će zajedno s ekipom promovirati „Tibora“ 3. studenog 2017. godine u Tvornici Kulture u Zagrebu u sklopu festivala Reflektor kao podrška koncertu benda Artan Lili, a 2. prosinca 2017. godine u Koprivnici.

Jako sam sretan što ćemo promovirati album, koji označava naše prvo razdoblje, s bendom Artan Lili s kojima smo svirali naš prvi koncert ikad. Lijepa fora za zaokružiti cijelu priču“, objašnjava Bruno Antolić.