Odbrojavanje do 6. RockLive Festivala je započelo

Rocklive-6

RockLive Festival ulazi u svoju završnu fazu, ostalo je još 10-ak dana do održavanja ove glazbeno zabavne manifestacije koja okuplja ljubitelje dobre glazbe, višednevnog kampiranja i aktivnog odmora.

U posljednjim trenucima pred festival došlo je i do jedne programske izmjene. Uslijed ozljede ruke pjevača benda Repetitor, isti je bio prisiljen otkazati dio zakazane turneje, pa tako i nastup na RockLive Festivalu. Umjesto njih, iz Slovenije na RockLive dolazi odličan bend Koala Voice s kojim su se već upoznali posjetitelji nekih domaćih festivala.

Objavljen je i raspored izvođača po danima.

RL6-raspored

Program započinje u četvrtak 11.8. na “RockLive Radio” pozornici gdje od 22h kreće posjetiteljima dobro poznat RockLive Radio show.

U petak 12.8. RockLive starta već od 12h, kada kreće “Beach stage” za kojeg je zadužena selektorska ekipa “Pixel crew”, dok će radionice biti održane u suradnji s udrugom Mamuze. “Beach stage” traje do 18h, a večernji program na “Main” pozornici od 20h u petak nudi Tight Grips, One Step Away, Koala Voice, Antitodor, Bernays Propaganda, te Los Fastidios. Nakon koncerata počinje after party uz RockLive Radio Show i čekanje izlaska sunca.

Finalni dan festivala, subota 13.8. također počinje aktivnostima na “Beach” pozornici od 12h, dok večernji program nudi S3ngs, Diyala ft. DJ Yesh, Jonathan, Elemental, Kawasaki 3p, te Madred s kojim će festival ući u završnu fazu. Za one najizdržljivije, nakon njihovog nastupa kreće još jedan RockLive Radio Show.

Poznate su i cijene dnevnih ulaznica koje će se moći kupiti isključivo na blagajni festivala. Četvrtak 11.8. je besplatan, dok će pojedinačne ulaznice za petak i subotu iznositi 65kn. Festivalske ulaznice za ovogodišnji RockLive možete kupiti isključivo putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta. Cijena festivalske ulaznice u ovom trenutku iznosi 80kn, dok će cijena festivalske ulaznice na dan održavanja biti 100kn.

Festivalski kamp ove godine donosi nekoliko novosti. Za boravak u kampu ove godine biti će potrebno izdvojiti 20 kuna za sva 3 dana trajanja festivala. Kamp je opremljen sanitarnim čvorom, prostorom za tuširanje, priključcima za punjenje mobitela, te mjestom za roštiljanje – sve što vam je potrebno za ugodan boravak. Također, i ove godine HŽ Putnički prijevoz i RockLive festival ostvaruju, pa je tako osiguran popust od 40% na povratnu kartu za posjetitelje koji dođu vlakom, na udaljenostima dužim od 25km od Koprivnice, iz svih kolodvora unutar Hrvatske, kao i iz Slovenije.