Krešimir Mišak – iz svemira u Gjuru 2

kresimir-misakO događaju Na kraju svemira koji će se odviti danas, 12. travnja, u Gjuri 2, gdje vas čeka niz predavanja, predstavljanje modernih tehnologija i znanstveno-fantastičnih udruga, posebni odvojak za ljubitelje društvenih igara na temu Svemirskih putovanja,  te naposljetku u 22h koncert grupe Hakuna Matata Krešimira Mišaka smo već pisali.

Bogatom programu koji počinje već u 17 sati pridodano je i predstavljanje nove knjige Krešimira Mišaka, voditelja emisije Na rubu znanosti, hrvatskog novinara znanosti, rock glazbenika i pisca znanstvene fantastike. Mišak je do sada napisao mnoštvo knjiga na temu znanosti i znanstvene fantastike, a o čemu se točno radi u novoj knjizi otkrit ćemo danas u 19 sati.

Od 19 do 21 sat moći ćete sudjelovati i u aukciji kazališnih kostima, a posjetioci obučeni u svoje omiljene heroje mogu osvojiti vrijedne nagrade poput karte za dvoje na romantično putovanje na Veneru, bocu finog Klingonskog vina i slično.

Kako “vodič kroz galaksiju preporuča ovo kao najbolji tulum istočno od sazviježđa Vega” osigurali smo dva beslatna upada za naše vjerne čitatelje. Odgovorite na pitanje Kako se zove najpoznatiji i najpopularniji Klingonac iz Star Treka? na nagradnjacha@mixer.hr i uputite vaš zvjezdani pogon na Medveščak 2 u klub Gjuro 2.

Ček dis aut