Močvara: PARTYCIPACIJA SPECIAL EDITION

Oglas

Ljeto je kratko kad je začinjeno morem, suncem i čilanjem, no biti u paklenoj vrućini asfaltiranog Zagreba nije vrhunac užitka. Zato Močvara priprema posebno ljetno izdanje Partycipacije na kojem će uz članove rezidencijalnog kolektiva Pi Krü-a, nastupiti i Ivna F. sa svojim programom Živa Muzika, te njujorški elektro duo Telepathe, koje s ponosom ugošćavamo na njihovom premijernom nastupu u Hrvatskoj.

TELEPATHE (SAD)
http://en.wikipedia.org/wiki/Telepathe
https://www.facebook.com/telepathe
http://www.last.fm/music/Telepathe

Elektro pop bend iz New Yorka čiju bazu čine Busy Gangnes i Melissa Livaudais, glazbenice koje koketiraju s raznim žanrovima od prog-punka do eksperimentale, pa tako i Telepathe, iako načelno fokusiran na digitalne perkusije i elektroniku, ponekad zađe u vode eksperimentalnog noise rocka i synthpopa. Do sada su izdale nekoliko EP i remix izdanja , te zapaženi album “Dance Mother” koje je producirao Dave Sitek iz benda TV on the Radio.

DELAYER (Pi Krü, Zagreb)

Dečko koji je svoju ljubav prema glazbi i predugo skrivani talent, na svu sreću, odlučio podijeliti sa svima nama, te nam sprema frišku porciju neo-trancea i progressive zvukova. Svoju DJ inicijaciju je prošao na Pride Partycipaciji i ne da je prošao nego je rasturio.

GIO (Pi Krü, Zagreb)

Iskusna glazbenica, DJka i producentica čija svirka uključuje electro, progressive, tech house i IDM. Fan je i legendarnih synth zvukova iz 70ih i 80ih, a svoj set nerijetko začini i ulomkom iz neke poznate bajke.

IVNA F. (Živa muzika, Zagreb)

www.facebook.com/zivamuzika

U ljetnoj pauzi od emitiranja u eteru Radio Studenta, ovo je jedinstvena prilika da čujete najsvježije melodije nadzemlja i podzemlja po izboru Žive muzike. Elektronika, pop, hip-hop… Post-whatever. ~ Sve što vole mladi. ~

VJ TIN (Pi Krü, Zagreb)

U ovom ponekad samozatajnom momku u narančastim tenisicama leži velika kreativna energija. Voli glazbu, sluhist je i nakon posla rado zasvira i improvizira na klavijaturama, a interes za vizualnu umjetnost pokazuje od malena, a budući da je geek, možete očekivati lude i kreativne instalacije i vizualizacije.

Satnica:
21:00-23:00 ŽIVA MUZIKA
23:00-01:30 TELEPATHE
00:30-01:30 GIO
01:30-02:30 DELAYER

ČETVRTAK 11.07. • VRATA 21:00 • POČETAK 23:00
PARTYCIPACIJA SPECIAL EDITION

TELEPATHE (SAD)
ŽIVA MUZIKA (Zagreb)
GIO (Zagreb)
DELAYER (Zagreb)
VJ TIN (Zagreb)
upad: 35 KN

Ček dis aut