TEŠKA INDUSTRIJA u Zadru

teska

U sklopu velike regionalne turneje ‘Bili smo raja’, Teška industrija stiže u Zadar ove subote – 19.11.2011. gdje će nastupiti u City Klubu Forum. Legendarna rock grupa predvođena sjajnim glazbenicima i osebujnom, vrsnom pjevačicom Leom Mijatović publici će predstavi svoj aktualni album ‘Bili smo raja’.

„Zadar će biti prvi grad u kojem ćemo promovirati svoja 2 singla pod geslom „2 put je dva put“ sa novog albuma. Promoviramo novi singl ‘A i ti me iznevjeri’ te ‘Brad Pitt’ obradu velikog hita od Severine. Pjesma je potpuno šokirala i iznenadila slušatelje svojim aranžmanom i žestinom“ – najavljuju iz ove popularne grupe.

Novi album Teške industrije oduševio je kritiku i publiku širom regije zbog originalnih obrada hitova sarajevske pop-rock škole koji su objedinjeni na ovom izdanju. Pjesma ‘U meni jesen je’ (obrada hita Halida Bešlića) najavila je ovaj zanimljiv album, a  na njemu se među ostalima nalaze i obrade pjesama: ‘Ti si mi u krvi’, ‘Svijet u kojem živim’, ‘Bolje biti pijan nego star’…

Koncert počinje u 23 sata, a cijena ulaznice je 40 kn (na dan koncerta 50 kn). Ulaznice se mogu kupiti u agenciji Aquarius i A&R, Caffe bar Coloseum.

http://www.teska-industrija.com
http://www.facebook.com/teska.industrija

Ček dis aut