Predbožićno izdanje Good Vibrationsa u indie ruhu

cover INDIREKTPosljednja epizoda Good Vibrationsa u vrlo uspješnoj 2014. godini proteći će u znaku suradnje ovog programa s  hvaljenim istarskim indie festivalom INDIREKT. Tom prigodom nastupit će bend BADEN BADEN koji ćepromovirati novi materijal, a prije njih predstavit će se Elephant and The Moon i Side Project.  Vrijedi istaknuti da će za probrane indie hitove  prije i nakon koncerta  zaduženi biti DJ-i iz projekta Rubikon.

BADEN-BADEN se kroz relativno kratko vrijeme postojanja dokazao kao jedna od najvećih underground koncertnih atrakcija u gradu, u što su se mnogi mogli uvjeriti i na siječanjskom Good Vibrationsu. U međuvremenu su momci imali zapažen nastup na INmusic festivalu, a i šire na području regije. Bend ima za ovu priliku spreman i novi materijal kojeg će koncertno promovirati.
https://www.facebook.com/badenxoxo
http://baden-badenmusic.bandcamp.com/

ELEPHANT AND THE MOON je folk roclamericana izvođač iza koga se zapravo krije talentirani Petar Vranić. Ovom prilikom će Petar nastupiti u solo varijanti. Zapažen nastup je ostvario također na ovogodišnjem INmusic festivalu, a ovo će mu biti prvi nastup u Vintage Industrial Baru.
https://www.facebook.com/ElephantAndTheMoon
http://elephantmoon.bandcamp.com/

SIDE PROJECT je mladi electro pop duo iz Zagreba. Zapaženi premijerni nastup su imali ove godine u zagrebačkom klubu Klub. Bend trenutno radi na novom materijalu i definitivno ne svira često, pa se stoga pobrinite da ih vidite u sklopu zadnje Good Vibrations večeri u 2014. godini.
https://www.facebook.com/sideprojecthr
https://soundcloud.com/sideprojecthr

Upad je 20 kuna, a početak u 20:30.

Više o INDIREKT festivalu saznajte ovdje: https://www.facebook.com/indirektfestival

https://www.facebook.com/events/651051651679339/
https://www.youtube.com/watch?v=VMY2-gDDOjg