JARED LETO stiže u Zagreb

jared-leto

Američki glumac i frontmen benda 30 Seconds To Mars, Jared Leto, uoči dolaska na zagrebački koncert, izjavio je da  je trenutno solo  .

“Sad sam 100 posto solo. Ponekad se morate malo odmoriti” – rekao je Leto.

Ne smatra se uzorom svojim obožavateljima, radi što želi, ne pazi na imidž i ne razumije zašto bi netko bio nekome uzor samo zato što je slavan.
Nedavno je postao zaštitno lice modne marke Hugo Boss te njihovog novog parefema ”Just Different”, pridruživši se tako Orlandu Bloomu, njihovom dugogodišnjem modelu.

Promociju svog  posljednjeg  video spota ”Hurricane” koji je dobrim djelom cenzuriran zbog eksplicitnih scena  seksa  u kojima je glavni akter upravo Jared, odradili su nedavno u Muzeju Seksa u New Yorku , sa stotinama fanova koji su satima čekali u redu da se pribiliže bendu.  Video je odmah po objavljivanje zabranjen na mnogim tv postajam u svijetu, što je potaklo veliku raspravu o cenzuri po internetskim forumima.

U Zagreb na Mars festival, Jared Leto i bend, dolaze iz Londona, gdje će se   dan prije pojaviti na Kerrang Awards na kojima se očekuje da će dobiti nekoliko nagrada najprestižnijeg heavy magazina na svijetu, koje su osvajali već četiri puta, a posljednji put lani u kategoriji najboljeg internacionalnog benda.