Na terasi Močvare uživajte u jazzu, perkusijama ili plesnim ritmovima

Koncerti su sjedećeg tipa na terasi kluba i broj mjesta je ograničen

Program “Jazz u Močvari” nastavlja se u četvrtak, 2. srpnja uz jedan od najzanimljivijih slovenskih jazz bendova!

Na terasu Močvare stižu neponovljivi Oholo!, superbend, koji sviračke podloge proizašle iz jazza, free jazza, free folka, jazzcorea i hardcorea spajaju u jedinstvenu improviziranu i apstraktnu, grooveom nošenu glazbu.

Sastavljen od poznatih aktera slovenske scene, Oholo! isporučuju zvuk “big banda” ploveći sigurno između zadanih tema i kreativnih i improviziranih ideja, svaki put donose nešto novo, jedinstveno i drugačije ispunjavajući nam sva čula! Oholo! su: Vid Drašler – bubnjevi, udaraljke, Jošt Drašler – kontrabas, Tomaž Grom – kontrabas, Andrej Boštjančič – Ruda – električna gitar, Marko Jenič – violina, Andrej Fon – tenor saksofon, Jure Boršič – alt saksofon

Vatrena energija na nastupima koja se pretače i na publiku je ono po čemu je ovaj jazz sastav poznat i ne sumnjamo da će zagrijati i rasplesati Močvarnu srpanjsku terasu!

Plesač Sporog Stepa

U ovo post-pandemijsko vrijeme, nakon svirke na Svjetskom danu glazbePlesač Sporog Stepa, 3.7. točno u 21 h dolazi i na Močvarnu terasu!

Plesač Sporog Stepa najnoviji je bend Maxa Juričića, dobro znanog iz mnogih novovalnih bendovskih kombinacija. Uz Maxov ukulele, na pozornici će mu se pridružiti i Gustav Barišin (kontrabas), Laura Tan (bubanj, vokal), Vlade Matulić (klarinet, vokal), Josip Konfic (vitomarimba, udaraljke) te Luka Abrus (basmarimba).

Max Juričić započeo je kao pionir novog vala s AzromFilmom i Le Cinema, a devedesetih godina je s Vješticama predvodio world music scenu. Početkom ovog stoljeća sa Šo!mazgoon i Gego&Picigin bendom pokreće otočki val, od 2009. vodi Ljetno Kino, a 2018. pokreće autorski projekt Plesač Sporog Stepa.

Rezervirajte na vrijeme svoja mjesta za ljetnu čagicu

Nenad Kovačić

Na vrijeme rezervirajte svoja mjesta za 7.7. i uživajte u minimalističkom, eksperimentalnom lo-fi Antenat editionu u izvedbi Nenada Kovačića!

Nenad Kovačić, rođen 1982., hrvatski je udaraljkaš, glazbenik i skladatelj. Glazbom se počeo aktivno baviti 1997. Djeluje u Zagrebu kao član bendova Antenat, Afion, Sevdah Takht Damira Imamovića, Truth ≠ Tribe, Mimika. Kada nije na sceni radi kao glazbeni pedagog i kao skladatelj kazališne i filmske glazbe.