Nagradnjacha: Brzinski uberite ulaznice za večerašnju chagu uz makedonski Superhiks

superhiks5

Superhiks odličan bend iz Makedonije, preciznije iz Skopja, koji kroz regiju tutnji svojim ska-punk, reggae i latino izričajem podebljanim balkanskim folk utjecajima djeluje od 1994. godine, a koncert  večeras, 3. listopada bit će njihov prvi u Vintage Industrialu.

Vesela, ali napose kvalitetna kombinacija stilova, odvela je Superhiks pravo na pozornice koje su dijelili sa svjetski poznatim likovima i bendovima Faith No More, Manu Chao i Radio Bemba, Fun Lovin’ Criminals, Fishbone, Tito and Tarantula, Henry Rollins, H-Block, Rico Rodriguez…

Danas uz Mixer.hr brzinski možete osvojiti 2×1 ulaznicu za ovu veselu chagicu!

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku HIKS, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr danas do 14h. Nasumično odabranih dvoje natjecatelja osvaja ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Uključite se u našu nagradnjachu i ne propustite priliku za odličnim provodom.

Iza sebe imaju šest što studijskih, što live izdanja, a ugovor s Lithium Recordsom pomogao im je da na gotovo svim komercijalnim radio i TV postajama diljem zemlje postignu zavidan ariplay te bogatu turneju u regiji i Europi. Bez obzira dal furaju rock-steady pjesmu ili adrenalinom nabrijanu pjesmu, Superhiks uvijek dostavljaju čagu, veselje i dobru energiju.

Ulaznice u pretprodaji potražite u Kavezu i Vintageu te u Dirty Old Shopu. Cijena ulaznica na dan koncerta iznosi 60 kn. Početak koncerta predviđen je za 21:30 h, a vrata kluba otvaraju se u 20:00 h.