Nagradnjacha: Poklanjamo 8×2 ulaznice za Blade Runner 2049 u Cineplexxu!

Trideset godina nakon događaja iz prvog filma, novi istrebljivač, losanđeleski policajac K (Ryan Gosling) pronalazi dugo skrivenu tajnu koja ima potencijala ono malo ljudskog društva što je preostalo baciti u potpuni kaos. Njegovo otkriće odvest će ga u potragu za Rickom Deckardom (Harrison Ford), bivšim istrebljivačem koji je nestao prije trideset godina…

Nastavak jednog od najuspješnijih i najcjenjenijih SF filmova svih vremena, sa proslavljenim redateljem i dobro odabranom ekipom glumaca držao nas je napetima samom najavom, a s njegovim premijernim prikazivanjem u svjetskim kinima, Blade Runner 2049 proglašen je za “Najbolji film godine”!

Mixer.hr i Continental Film ovom prilikom poklanjaju 8×2 ulaznice za projekciju filma BLADE RUNNER 2 u kino dvorani Cineplexx City Center one east Zagreb!

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku BLADE, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do petka, 13. listopada, u 12h kada ćemo nasumično izabrati osam dobitnika. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju, a datum odlaska u kino birate sami tokom narednih 14 dana!

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.