Natječaj za nastup na Ri Rock Stageu Student Day Festivala

Ri Rock objavljuje:

30. i 31.05.2014. održati će se još jedan broj Student Day Festivala. Ovog puta u još većem izdanju i to na doku kod Export Drva gdje se održavao ovogodišnji Carneval Party. Student Day festival broji i preko 10 000 posjetitelja u jednoj večeri i ugošćuje poznata imena iz raznih glazbenih žanrova, a ulaz na sam događaj je besplatan. Ove godine je ponuđena zanimljiva suradnja Student Day Festivala i Udruge Ri Rock gdje bi se alternativni autorski bendovi imali priliku pokazati. Odlučeno je da će pobjednici 35. Ri Rock Festivala nastupiti na Student Day Festivalu te će uz njih biti pružena prilika još 3 benda da osvoji mjesto nastupa na ovom zaista velikom festivalu.

Povodom ove suradnje pozivamo sve autorske bendove iz Istarske i Primorsko-Goranske Županije da se prijave na natječaj gdje ako pobjede dobivaju svoje mjesto na ovom festivalu. Bendovi će imati priliku na vrhunskoj opremi, uz poznate izvođače i pred velikim brojem publike pokazati što znaju i umiju.

Tri izvođača su već izabrana na 35. Ri Rock Festivalu: Cut The Cord, Anger i Lost Lucid, no uz njih nastupiti će i jedno ili više velikih imena alternativnog žanra o kojima ćemo nešto kasnije. Smatramo da je ovo izvrsna prilika da bendovi pokažu što znaju i osvoje nastup pred ovako velikim brojem publike.

Pravila natječaja

Zainteresirani glazbenici isključivo sa autorskim izvedbama iz Istarske i Primorsko-Goranske Županije mogu se prijaviti na naš mail: udrugarirock@gmail.com gdje je potrebno poslati link na ili dvije pjesme autorskog uratka, te kratku biografiju i ime benda sa podatcima kontakt osobe i slikom benda. 01.05.2014. prijave se zaustavljaju i žiri od svih prijavljenih odabire 6 bendova koji ulaze u finale. Za finalni odabir biti će zaslužna publika. Slike odabranih 6 bendova biti će objavljene u Facebook eventu pod nazivom ” Natjecanje za nastup za nastup na Ri Rock Stageu @ Student Day ” (LINK: https://www.facebook.com/events/633754520031449/ ) i natjecatelji će skupljati lajkove. Dakle, potrebno je sherati event te lajkati sliku benda za koji glasaš. Tri benda sa najviše lajkova dobivaju priliku zasvirati na ovom festivalu.

Napomene:

Bendovi dolaze na svirku o vlastitom putnom trošku, bendovima će biti ponuđeno piće u backstageu te im je osigurana oprema za nastup.

Svim bendovima želimo sreću i neka najbolji pobjedi!

Ovo je prva godina suradnje Udruge Ri Rock i Student Day Festivala pa vas pozivamo da dođete i podržite ovu novu suradnju u što većem broju i uz to sve se naravno odlično zabavite!

URR

Službena Facebook Stranica Student Day Festival : https://www.facebook.com/StudentDayFestival
Službena SDF internet stranica: http://www.studentdayfestival.com/
Službene Facebook Stranice Udruge RiRock: http://www.facebook.com/udrugarirock
Ostali URR kanali:
http://www.facebook.com/udrugarirockrijeka
http://www.youtube.com/UdrugaRiRock

http://twitter.com/udrugarirock

http://www.facebook.com/rirockmusicbox