PREMIJERA | BluVinil predstavlja “Modernu” – pjesmu o ljubavi 21. stoljeća

Novi singl BluVinil će premijerno uživo predstaviti ovog petka u Routeu 66

Bend kojeg često nazivaju retro bendom modernog prizvuka, na čelu s dežurnim tekstopiscem Matejem Nakićem, predstavlja svoj četvrti singl naziva “Moderna” – pjesmu o ljubavi 21.stoljeća.

“Mi smo generacija koja je stasala u okruženju neprestane mrežne povezanosti što je donekle izmijenilo pravila igre i odrazilo se na cjelokupnu kulturu vezivanja. To sve stvara određenu dozu zbunjenosti i nesigurnosti, s kojom se svatko od nas suočava na vlastiti način”, rekao je o pjesmi autor Matej Nakić.

BluVinil/Promo

Produkciju pjesme potpisuje Antonino Šimić (Greenwood studio), mastering je radio Srđan Sekulović Skansi, a pjesmu je kolaž tehnikom ekranizirala redateljica Iva Gavrilović.

“Raditi s Ivom bilo je izrazito ugodno iskustvo, kliknuli smo s njom na prvu. Ona je jako talentirana mlada umjetnica i kolaž-tehnika koju koristi u svom radu nam je bila pravo otkriće. Od odabira arhivskih snimki, smišljanja koncepta pa sve do završnog rezanja kadrova, svojim rješenjima dala je pjesmi čitavu novu dimenziju”, kaže Matej.

Novi singl “Moderna” BluVinil će premijerno uživo predstaviti ovog petka, 8. veljače u Routeu 66 od 21h.