RHS Coolektiv

Koprivnički je hip-hop sastav RHS Coolektiv (ex Familija) nastao u glavi dvojice članova, Raula Peice i Bojana Horvata prije 6 godina i zaživio zajedničkim radom svih članova RHS Coolektiva kojeg čine još Matija Premec, Nikola Feliks i Eduard Mjeda.

Poznati su po otkačenom i energičnom nastupu tijekom kojeg često koriste razne rekvizite kojima, uz pjesme, naravno, ismijavaju društvo u kojem se nalazimo.

Nastupali su gotovo po cijeloj Hrvatskoj, i to više puta u Zagrebu, Koprivnici, Puli, Osijeku, Požegi, Virovitici, Bjelovaru, Križevcima, Čakovcu,

Varaždinu, Daruvaru, Slavonskom Brodu, Novom Marofu, Grubišnom, Zadru, Đakovu itd…

U svojoj 6-godišnjoj karijeri mogu se pohvaliti da su podijelili pozornicu sa svim eminentnim hrvatskim hip-hop izvođačima poput Ede Maajke, General Woo-a, TBF-a, Elementala i Connecta (prošle 2008-e godine nastupili su 5 puta kao njihov warm up), te su samo prošle godine odradili 30-ak nastupa stoga njihovo koncertno iskustvo i uvježbanost nisu upitni.

Za jednu od najaktivnijih hrvatskih hip-hop grupa, prošle godine je pokazala interes jedna od najvećih diskografskih kuća u Hrvatskoj s kojima su trenutno u pregovorima oko službenog izdavanja CD-a, a imaju potpisan ugovor i sa Cedeterijom.hr

Kontakt/booking:

Bojan Horvat Horz,org.
Mob: +38598/921-6258
E-mail: bojan.horz@gmail.com
Myspace URL: www.myspace.com/rhsproduction
Koprivnica,HR