Swordwielder, Fight Back, Peronoisepora u klubu Route 66

route 66

Posljednji dani ljetnog odmora donose zahlađenje sa švedskih ulica. Iako ljeto klimatski još nije gotovo, na jednu večer moći ćete se pozdraviti s pasjom vrućinom i dopustiti da vas razarajuća muzika sledi do kostiju 30. kolovoza u legendarnom klubu Route 66.

Swordwielder (Gothenburg, Švedska) – apokalitpični crust punk novijeg postanka s uzorima u staroj školi žanra. Toliko teški da će sastrugati farbu sa zidova Routea 66 i toliko apokalitptični da ćete imati osjećaj kao da ste došli na pogreb cijelom svijetu. Zatrujmo svijet umirućim hropcima.

Fight Back ( Požega) – Stara škola crust’n’ rolla predvođena ženskom snagom. Nedavno se okupili kako bi još koji put odsvirali hitove na kojima je odraslo posljednjih nekoliko punk generacija. Šuška se da je ovo jedan od posljednjih koncerata, stoga ne propustite.

Peronoisepora (Zagreb) – mlađi crust punk bend koji se nakon jednogodišnje pauze i smanjene aktivnosti vraća s pojačanjem u obliku novog gitarista. Nedavno su izdali svoj 2. studijski snimak pa će ovo biti i svojevrsna promocija istoga.

Start: 21:00h
Upad: 30 Kn