5.O’Rock Fest – slijedeća destinacija ‘Pozitivnih vibracija’

pv-orock

Nakon ljetne turneje na kojoj smo posjetili 9.Seasplash, 13.MediaMediterranea, 5. Skaville i 1.San Pellegrino festival, ‘Pozitivne vibracije’ jesen dočekuju na 5.O’Rock Festu u Oroslavju.

Udruga mladih Feniks krenula je 2007 godine sa idejom organiziranja rock festivala u kojemu bi predstavili bendove alternativnog izričaja širem auditoriju sjeverozapadne Hrvatske i šire. Želja Udruge bila je da festival preraste u važniji rock festival u Hrvatskoj kroz par godina , te su s tim motivom, voljom i ciljem radili na svom projektu, koji je svake godine bliži zacrtanom cilju.

Od drugog izdanja ovaj je festival poprimio natjecateljski karakter, a ove godine žiri će birati finaliste između više od četrdeset sjajnih bendova iz Hrvatske i regije. Osmi predstavnik biti će izabran ‘lajkovima’ na našem portalu MIXER.HR, gdje možete preslušati sve prijavljene bendove. Sa zadovoljstvom možemo ekskluzivno najaviti i nastup zagrebačke klupske atrakcije, grupe Malehookers, kao headlinera finalne večeri.

U okviru ovog festivala održat će se još poprilično popratnih aktivnosti, a o tome ćemo vas pravodobno izvještavati.

Ljubaznošću organizatora projekt ‘Pozitivne vibracije’, HUHIV-a (Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa) i glazbenog portala MIXER.HR, biti će gost festivala nastavljajući svoju misiju informiranja o bolesti i njenoj prevenciji, a za pobjednički bend osigurat ćemo i naše originalne majice.

huhivlogo thumb Pozitivne vibracije: Putujemo na 1.San Pellegrino festival u UmaguI dok uživate u programima 5.O’Rock Festa iskoristite priliku i potražite i proučite naše promotivne materijale na festivalskom info pultu, saznajte osnovne informacije o bolesti i njenoj prevenciji i ponašajte se odgovorno. Odgovornim ponašanjem pojedinac čuva, kako svoje, tako i tuđe zdravlje. Ponekad je i jedan nezaštićeni odnos dovoljan da vam promijeni život.

‘POZITIVNE VIBRACIJE – Uz glazbu do AIDS free generacije!’

http://www.huhiv.hr/
http://mixer.hr