Holographic Human Element predstavlja album prvijenac u Pločniku

U Pločnik 24. veljače dolazi hvaljena travnička trojka Holographic Human Element. Uživo će predstaviti album prvijenac Philophobia (2017, Spona). 

Holographic Human Element instrumentalni je bend koji svira eksperimentalnu glazbu i modernu klasiku protkanu elementima new agea i progresivnog post-rocka. Vodi vas na jedinstven put uvida u vaše vlastite osjećaje.

Osnovani su 2011. godine i od tada odsvirali brojne koncerte diljem Europe te osvojili nagrade na nekoliko festivala, od kojih se posebno ističe pobjeda na Zaječarskoj gitarijadi, koju su izborili u konkurenciji 218 bendova. HHE su Tihana Martinović (klavijature), Adnan Đonlić (gitare) i Ajdin Škulj (bubnjevi).

Album Philophobia duboko propituje odnose među ljudima na fundamentalnom nivou. U osam kompozicija HHE predstavlja svoje viđenje roditeljstva, bratstva i sestrinstva, prijateljstva, društva, snova i ljubavi. Album je snimljen u Alter Art Studiju u Travniku, snimku, miks, mastering i glazbenu produkciju potpisuju članovi benda, koji su i autori glazbe, tekstova i aranžmana svih pjesama (osim Kad rasteš – glazba i tekst Puls Asfalta, aranžman HHE).

Ulaz je slobodan, nastup počinje u 21:00.