Ozzy priznao neizlječivu bolest – puno mu znači podrška fanova

To je kao kad imate dobar dan, pa još jedan dobar dan i onda se zalomi jedan stvarno jako loš dan.

(Fotografija: Getty)

U najnovijem intervjuu za “Good Morning America”, Ozzy Osbourne, njegova žena Sharon i njihova djeca otvorili su se o nekim vrlo osobnim temama ta otkrili s kakvim se emocijama nose nakon što je prošle veljače Ozzyju dijagnosticirana Parkinsonova bolest.

“Sve je to strašno zahtjevno i svaki dan nam je veliki izazov” – otkrio je Ozzy – “Nakon novogodišnjeg koncerta nezgodno sam pao. Morao sam napravi operacijski zahvat na vratu, a to se loše odrazilo na živčane završetke koji tamo prolaze.”

Da bi bilo još gore, otkriveno je kako pati od Parkinsonove bolesti, progresivnog poremećaja centralnog živčanog sustava koji kod većine ljude napreduje polako, no za kojeg nema lijeka.

“Riječ je o PRKN 2,” – potvrdila je Sharon – “Postoje razni oblici Parkinsona, a iako ovo nije smrtonosno ipak značajno utječe na određene živce u ljudskom tijelu. To je kao kad imate dobar dan, pa još jedan dobar dan i onda se zalomi jedan stvarno jako loš dan.

Iako tijekom posljednjih godinu dana rock zvijezda nije puno otkrivala o svom zdravstvenom stanju, njegovi fanovi stali su uz njega pružajući mu neizmjerno veliku podršku.

“Oni su moj zrak.” – opisao je Ozzy fanove – “Sad se već osjećam bolje. Prihvatio sam činjenicu da imam Parkinsona. Samo se još nadam da će oni ostati uz mene; da su i dalje tu jer ih zaista trebam”

U međuvremenu, potvrđen je novi album Ozzyja Osbournea – “Ordinary Man” čiji je datum izlaska 21. veljače, a najavljen je istoimenim emotivnim singlom:

[POSLUŠAJTE] Ozzy, Elton John, Slash, Duff i Chad Smith udružili snage!