PUNK AZ FAK

image

2×1 upad na nagradnjacha@mixer.hr!

LOŠ PRIMJER (Požega)
www.losprimjer.com
Loš primjer je jedan od najstarijih aktivnih požeških bendova čiji počeci sežu u daleku 1997. godinu kada su se četiri srednjoškolca odlučila oformiti punk bend. Nakon prve bitne izmjene u postavi benda, Loš primjer su počeli s intenzivnim radom da bi sredinom 2000. godine snimili autorski materijal koji je izdan kao album pod imenom „Pozdrav Dabru!“ za nezavisnu izdavačku kuću DHP iz Zagreba.

Na novi album „Primjera“ čekalo se godinama. Momci su ga unatoč konstantnim izmjenama u postavi benda snimili, smiksali i pripremili u obliku CD albuma pod nazivom „Malo sunca“.

Tokom svog postojanja bend je održao velik broj koncerata u većini gradova Hrvatske, ali i šire, dijeleći stage s poznatim underground ili mainstream bendovima, a zanimljivo je i to da su live nastupi benda začinjeni zdravim požeškim humorom.

Glazba Lošeg primjera spoj je različitih glazbenih pravaca, a u kombinaciji se može čuti od melodičnog pop-punka, preko brzih hard core dionica, pa sve do sporih i metaliziranih rifova.

TRUE (Samobor)
www.myspace.com/truezrud
Iza sedam brda, sedam šuma, sedam dolina, kroz maglu, poljske puteve, bol i patnju, točnije iz Samobora, prizvano je zlo svih zala koje je veoma zlo. Nakon što u subotu popijete piće s prijateljima u nekom parku ili birtiji, kada pogledate sve svoje omiljene večernje emisije te serije, kada završite s treningom, sastancima, seksom, večerom i raznim obavezama, sjetite se da je noć još uvijek mlada i da vas čekamo u Močvari! Tamburica grind crew.

SUBVERT DJ’s
Crust-grind-hardkor-punk slušaona od jutra do sutra.