Nina Romić u Vintage Industrial Baru

0
1
foto: Marko Nakić
foto: Marko Nakić

Nina Romić, jedna je od najboljih i najcjenjenijih kantautorica mlađe generacije na ovim područjima, a svoj će posljednji koncert u 2014. godini održati u Vintage Industrial Baru u petak 19. prosinca. Koncertom u Vintageu, Nina će publiku još jednom podsjetiti na svoj hvaljeni, posljednji  album ‘Stablo’ u čijem pucketanju od ove jeseni možete uživati i s gramofona. Potporu Nini Romić, pružit će trojac iz Pule NLV (Nikol, Luka i Vedran). Početak koncerta predviđen je za 21 sat. Pretprodajna cijena ulaznica iznosi 20 kn dok će na dan koncerta iznositi 40 kn. Karte se u pretprodaji mogu kupiti samo u klubu. Nako što koncert završi, klub nastavlja s normalnim vikednom programom i cijenom ulaznice 10 kn za studente i 20 za sve ostale.

Ukoliko svoju dušu i tijelo još uvijek niste upoznali s likom i djelom zagrebačke kantautorice Nine Romić kranje je vrijeme da to učinite ovoga petka 19.12. te da se za kraj tjedna nagradite njenim koncertom koji će vas uvest u intiman svijet atomosferičnog etno/folka s psihodeličnim utjecajima. Nina Romić na sebi svojstven sofisticiran način u pratnji iznimno uigranog i jako dobrog tročlanog benda, prekapa po ljubavnim i dnevnim tematikama. Od zvuka njenog glasa prolaze trnci i to je to, to je sve što nam nekada treba.

Spomentu pratnju Nine Romić čine Frederic Lanz (klavijature, harmonika), Ivica Antunović (bass gitara) i Petar Cvahte (bubanj). Nina je do sada objavila tri studijska albuma ”Daljine”, ”Ptice” te ”Stablo” koje je ove godine procvjetalo pod producentskom paskom Marka Mrakovčića.

Kao predgrupa Nini Romić, nastupit će mladi trojac iz Pule NLV (Nikol, Luka i Vedran) koji je u travnju ove godine u suradnji s Marijanom Jelenićem iz grupe Nola u ulozi producenta objavio EP izdanje ‘…and who are you?”. EP su doečakle pohvale, a magazin Rolling Stone ga je svrstao u top 10 regionalnih albuma koje morate poslušati. Njihove pjesme u lako pamtljive, a karakterizira ih minimalizam dviju gitara i specifičan vokal Nikol Čačić.

https://www.facebook.com/events/1586672191554270/
https://www.facebook.com/ninaromicmusic
https://soundcloud.com/ninaromic
https://www.facebook.com/pages/Nikol-Luka-i-Vedran/133791180163818
http://nikollukavedran.bandcamp.com/
http://youtu.be/PUYEKD2c4r4