DJ Axwell priredio senzacionalni party u Aquariusu na Zrću

axwell2Bivši član Swedish House Mafije, koji je surađivao s Madonnom, Kylie, Rihannom, Adele, Usherom i Coldplayom, sinoć je u klubu Aquarius na Zrću priredio senzacionalnu zabavu! Eksplozivnim setom DJ Axwell zapalio je atmosferu u klubu do usijanja te dubokim house ritmovima rasplesao stotine mladih partijanera iz zemlje, ali i brojnih mladih turista koji ne zaobilaze Zrće kao meku zabave na Jadranu.

-Obožavam Hrvatsku, posebice ljeti kada je pravi užitak svirati na ovako nezaboravnim lokacijama kao što je Aquarius na Zrću. Volim ovdje svirati zato što je ovdje uvijek tako sjajna atmosfera – kazao je apsoultni div današnje moderne glazbe, uspješni DJ, producent i vrhunski izdavač, koji je sinoć bio odlično raspoložen, rado se slikao s fanovima te svirao duže od predviđenog.

Axwell, koji je zauzeo 12. mjesto na listi 100 najboljih Dj-eva na svijetu magazina Top DJ, a remiksirao je i Ushera i Madonnu, u posljednje tri godine čak je četiri puta nominiran za nagradu Grammy. Inače, Swedish House Mafia, najuspješniji DJ kolektiv svih vremena, čiji je osnivač bio upravo Axwell, objavio je svoj odlazak sa scene prije godinu dana, a u ožujku ove godine odsvirali su i svoju posljednju, povijesnu gažu na Miamiju Ultra Music Festivalu.