Foo Fighters gledajte u Movieplex-u Zagreb

foo fighters

Arts alliance Media, Exclusive Media, RCA Records i Spitfire Pictures donose  u više od 200 europskih multipleksa pravu ekskluzivu: prikazivanje dokumentarnog filma „Foo Fighters Back and Forth“, nakon čega slijedi snimka skupine Foo Fighters koja izvodi sve stvari sa svojeg najnovijeg albuma „Wasting Light“! Bend će kompletan album prvi puta odsvirati 5. travnja, a video snimka tog nastupka bit će prikazana samo u europskim kinima i to samo u četvrtak, 7. travnja s početkom u 21:00 sat.

Prije samog nastupa, gledatelji će moći pogledati ekskluzivni dokumentarni film o skupini Foo Fighters kojeg je producirao Nigel Sinclair („No Direction Home: Bob Dylan“, „Amazin Journey the Story of the Who“, „The Last Play at Shea“), koji prikazuje 16-godišnju povijest benda, od njihovih prvih pjesama i snimki na starim audio kasetama pa sve do osvajanja Grammyja, nastupa pred stotinama tisuća fanova i statusa jednog od najvećih rock bendova na svijetu. Redatelj dokumentarnog filma o Foo Fightersima je oskarovac James Moll.

Karte su u pretprodaji na blagajni kina, a možete ih rezervirati internetom na www.movieplex.hr uz napomenu da rezervacije ističu 24 sata prije početka pojedine projekcije! Cijena ulaznica je 50kn.

Trailer i više informacija otkrijte na: http://intl.foofightersfilm.com/